Video’s – Over de mysterieuze dood van Nadine Adams uit Suriname

Nadine Adams

‘Zijn foto ging viraal op social media. Zijn naam werd zwart gemaakt, maar hij heeft haar helemaal niet vermoord!’

Dat zegt de broer van Ogely. Maar de zus van de 30-jarige overleden Nadine zegt dat nog niets zeker is. Ze wachten nog op het resultaat van de onderzoeken:  “We beschuldigen niemand. Maar wat we wel kunnen vertellen is dat Nadine werd mishandeld.”

[quads id=1]

Video’s –  Bekijk de uitgebreide video’s. 1 van de broer van Ogely en 1 van de zus van Nadine. Zij heeft tevens een belangrijke boodschap voor alle vrouwen. Bekijk het bericht en geef het door aan een ieder. Van hieruit wensen we beide families heel veel sterkte met alles. De waarheid zal boven water komen.

[quads id=1]

Nadine Adams

Nadine uit Suriname

De 30-jarige Nadine Adams uit Suriname is onlangs overleden. Aan de Franse kant. Haar vriend Ogely, waar ze ongeveer 6 jaar mee was, bracht haar daarnaartoe. Ze is daar overleden. Ogely wordt op social media beschuldigd van moord. Zijn familie zegt echter dat er een rapport is opgemaakt en daarin staat dat er geen sprake is van moord. Tevens loopt Ogely gewoon vrij rond. De familie heeft het heel zwaar. Ze willen dat zijn naam wordt gezuiverd

[quads id=1]

Zus Nancy

Maar de familie van de 30-jarige Nadine zegt dat het rapport nog helemaal niet vrijgegeven is. Ze kunnen niet zeggen dat Ogely haar heeft vermoord. Ze wachten het rustig het. De zus van Nadine heeft geluisterd naar de video van de broer van Ogely en ze wilde graag een paar zaken rechttrekken.

Video’s

Bekijk de video TBN Prime Alert om het uitgebreide verhaal van de broer van Ogely te beluisteren. Hij en zijn familie willen dat de naam van zijn broer gezuiverd wordt. Ze vragen zich af waarom de familie van Nadine dat niet doet. Of waarom de politie niet komt met een verklaring.

[quads id=1]

Ook Nancy, de zus van Nadine Adams uit Suriname, is in gesprek gegaan met TBN Prime Alert. Ze wilde eigenlijk niet reageren maar na het zien van de video van de broer van Ogely wilde ze een paar zaken rechttrekken:

[quads id=1]

Andere berichten:

Mijn zoon mishandelt zijn vrouw. Een dag gaat hij haar vermoorden – anoniem Paramaribo

Vermissing 32-jarige MYRTLE BONS “MIERTJE” – politie Suriname – foto’s en video

‘Niemand heeft mij omgekocht’- Video – Pakittow reageert op roddels

‘Dit heeft een politie agent in Suriname met mijn broertje gedaan’ – Video

Mijn broer en onze zoon Inchomar Balentien is vermoord in Amsterdam Nederland – Wat nu? (foto’s en video)

Moeder uit Suriname vertelt hoe zoon haar mishandelt – ‘Hij moet het huis uit!’ (video)

[quads id=1]