Verdachte bekent moord op Myrtle Bons – politie Suriname

vermissing politie Bons

Er is meer duidelijkheid in de zaak omtrent de dood van de 32-jarige Myrtle.

1 van de verdachten die is aangehouden heeft de moord bekend. Hij heeft ook toegegeven dat hij een buitenechtelijke relatie had met de moeder van 5 kinderen.

Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Geef het door aan een ieder. We wensen de nabestaanden en de kinderen sterkte. Niemand maar dan ook niemand heeft het recht om het leven van iemand op deze manier te beëindigen.

Opheldering in levensberovingszaak Myrtle Bons. Een der verdachten die is aangehouden in de levensberovingszaak van de 32 jarige Myrtle Bons heeft vandaag toegegeven dat hij de persoon is die het strafbaar feit gepleegd heeft. Kort gezegd hij heeft bekend dat hij het slachtoffer voornoemd om het leven heeft gebracht.

Uit het politie onderzoek is naar voren gekomen dat de reden waarom de man Myrtle Bons om het leven heeft gebracht gezocht moet worden in de relationele sfeer. Hij had namelijk een buitenechtelijke relatie met het haar. Nadere informatie volgt

Er zijn meerdere verdachten aangehouden. De vraag is nu: Wie heeft de moord bekend???

vermissing politie Bons Myrtle Bons Paramaribo