Poging tot moord aan de Jokhoeweg – politie Suriname

bromfietser

Een bromfietser is zwaar gewond geraakt na een aanrijding in Suriname. De bestuurder is daarna gevlucht en heeft het slachtoffer in hulpeloze toestand achtergelaten. De politie heeft bekend gemaakt dat de bromfietser opzettelijk is aangereden. De oorzaak ligt in de relationele sfeer.

[quads id=1]

Als je iemand aanrijdt kan de persoon overlijden. Daarom wordt de bestuurder verdacht van poging tot moord, poging tot doodslag en zware mishandeling met voorbedachte rade. De persoon is inmiddels opgespoord. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Hulpeloze toestand

Autobestuurder rijdt opzettelijk bromfietser aan en wordt ingerekend. De politie van het bureau Waldeck kreeg op donderdag 20 oktober telefonisch het bericht van een aanrijding aan de Jokhoeweg tussen een bestelbus en een bromfiets, waarbij de bestelbus na de aanrijding was doorgereden en het slachtoffer in hulpeloze toestand had achtergelaten.

Opzettelijk aangereden

De politie deed de plek aan voor onderzoek. Uit het onderzoek ter plekke bleek dat er vermoedelijk sprake is geweest van opzet met dien verstaande dat de autobestuurder de bromfietser opzettelijk heeft aangereden. De bromfietser liep als gevolg van deze aanrijding zware lichamelijke letsels op. Uit het onderzoek onderzoek kwam nar voren dat de daad vermoedelijk zou zijn gepleegd in relationele sfeer.

[quads id=1]

Opgesloten

Het verdere onderzoek werd vervolgens aan de afdeling Recherche Regio West overgedragen. Op dezelfde dag is de autobestuurder R.K. als verdachte aangehouden ter zake de misdrijven poging tot moord; poging tot doodslag; zware mishandeling met voorbedachte rade en mishandeling met voorbedachten rade.
R.K. is, na gepleegd overleg met het Openbaar Ministerie, in verzekering gesteld.

[quads id=1]