Man dreigt vrouw met de dood omdat zij niet met hem wil slapen

man ex

Hij ging naar haar huis om met haar te slapen. Ze wilde niet met hem naar bed. Dus bleef hij op balkon en zei dat hij haar zou vermoorden. Hij negeerde het beschermingsbevel. Dat was de reden dat deze mevrouw haar ex-vriend weer had aangeklaagd.

[quads id=1]

Echter verscheen ze afgelopen week op de rechtbank en vertelde de rechter dat vervolging niet meer nodig was. Ze had namelijk geen last meer van hem. Mevrouw had hem zelfs weer gezien en hij had haar geld gegeven. Lees het bericht voor meer informatie. Snappen jullie dit? Zou jij nog geld aannemen van zo een man?

[quads id=1]

Geen problemen meer

“Ik heb geen probleem meer met hem” Dat vertelde de vrouw de rechter afgelopen week in de rechtszaal. Ze vroeg zich af waarom ze nog moet verschijnen want ze had helemaal geen last meer van haar ex. Dat schreef Times Suriname. Ze had eerder aangifte gedaan tegen haar ex Norman omdat hij haar met de dood had bedreigd.

[quads id=1]

De man was naar haar huis gekomen, tegen het beschermingsbevel in, en vroeg haar om met hem te slapen. Dit weigerde ze. Norman bleef toen bij haar op balkon en dreigde haar met de dood. haar dochter was ook thuis en vertelde hetzelfde aan de politie

Niet verschenen

Haar ex verscheen overigens niet op de rechtbank. Hij zat wel vast maar is al vrijgelaten. Het beschermingsbevel is inmiddels ook verlopen. De vrouw gaf aan dat ze hem zelfs weer heeft gezien en dat ze helemaal geen last van hem heeft. Hij heeft haar zelfs geld gegeven. Ze snapt niet waarom ze toch nog voor de rechter moet verschijnen. En waarom hij nog vervolgd moet worden.

[quads id=1]

Waarom?

Rechter Maytrie Kuldipsingh wil de verdachte zien en confronteren, samen met de aangeefster. Daarom moeten ze samen 17 december 2020 terugkomen. “We moeten de procedure correct afhandelen.”

[quads id=1]