2 nieuwe besmettingen – Video – Vliegen van Nederland naar Suriname

De situatie in Nederland is extra zorgwekkend aan het worden, vandaar dat er nu maar 1 vlucht per week naar Suriname komt.

Er zijn vandaag 71 testen gedaan en daaruit zijn 2 nieuwe besmettingen gekomen. En we hebben op dit moment 32 BEVESTIGDE coronabesmettingen in ons land. 

[quads id=1]

Video – Terwijl de gevallen van covid-19 in Suriname dalende zijn, zijn de gevallen van besmettingen met het coronavirus in Nederland zeer drastisch aan het stijgen. Vandaar dat de maatregelen weer wat strakker zijn. 

[quads id=1]

Voorwaarden

Maar niet iedereen kan zomaar naar Suriname komen. Daar zijn voorwaarden aan verbonden. Bekijk de video van de minister en geef het door aan een ieder zodat ze op de hoogte zijn. Veel mensen kijken ernaar uit om op vakantie te komen naar Suriname. Jij ook?

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk  onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

Vluchten Nederland Suriname

Over de vluchten vanuit Nederland, waar een tweede golf nu gaande is, heeft minister Amar Ramadhin nog iets te vertellen. Hij heeft wat aanvullende mededelingen. Het vliegverkeer tussen Nederland en Suriname is teruggebracht naar 1 vlucht per week. 
 
[quads id=1]
 
Deze vlucht is uitsluitend bestemd voor repatrianten en essentiële reizigers. Let wel. De voorwaarde dat de passagier beschikt over een negatieve PCR test van niet ouder dan 72 uur. Tevens moet men akkoord gaan met verplichte hotel of thuis quarantaine van 10 dagen. Ook wordt er extra gelet op de reizigers die vanuit de buurlanden Suriname binnenkomen
 

Video 

 
Bekijk hier de video van de een nieuwe Covid-19 journaal. Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid gaat in op de regels omtrent reizigers vanuit Nederland maar ook vanuit onze buurlanden. Geef het door aan een ieder. Kijk vanaf minuut 8.05: 
 
[quads id=1]

Bron: Covid-19 Suriname officiële website

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

2 thoughts on “2 nieuwe besmettingen – Video – Vliegen van Nederland naar Suriname

  1. Minister je lult hoeveel uren staan de wachters bij je huis om je in de gaten te houden ik neem aan geen 24 uur dus je oplossing is niet waterdicht.
    Hier in het land kun je het al niet aan de mensen moeten een verzekering hebben zodat het land geen onkosten heeft aan buitenlanders wat goed is.
    Hier leven de mensen ook erop los velen hebben geen mondkapje op en grote groepen mensen vinden nog steeds plaats het is niet de vraag of er hier een golf komt maar wanneer.

    DUS schuif de schuld niet op mensen die binnen komen je eisen zijn gerechtvaardigd maar hou wel rekening met mensen die weinig tot niks hebben om al die kosten te betalen en niet voor hun lol nu naar Suriname komen
    Die ambassade is ook een geval apart mensen komen zonder enige noodzaak naar Suriname ik ken wat gevallen en de serieuze krijgen geen toestemming

Comments are closed.