Video – Vader Romano uit Munder vertelt over de situatie met zijn vrouw

vader Munder Paramaribo

“Ik heb haar betrapt met een vriendje” Meneer Roos was het zo zat dat hij zelfs gramoxone heeft gedronken. Hij zoekt hulp voor zijn gezin. En vertelt uitgebreid zijn verhaal. Diep in zijn hart wil hij zijn gezin redden. Maar Trees wil niet meer

[quads id=1]

Video – Romano kiest ervoor om zijn privé te delen met de gemeenschap. Hij zoekt namelijk een oplossing voor zijn echtelijke problemen. Moeder Trees vertelt ook haar deel van het verhaal. Relatie problemen kunnen extreem uit de hand lopen, vooral de laatste tijd. Daarom is het belangrijk dat dit gezin goed begeleid wordt. Er zijn namelijk minderjarige kinderen bij betrokken. Waarom delen wij toch het bericht? Omdat de instanties MOETEN zien dat hulp PER DIRECT nodig is. Het kan namelijk uit de hand lopen. Geef het bericht door aan een ieder zodat het de juiste instanties kan bereiken.

[quads id=1]

Gezin uit Munder

Meneer Romano Roos uit Munder was inmiddels al een aantal jaren met Trees, de moeder van zijn kinderen. Op een gegeven moment ging het niet goed meer. Volgens hem heeft ze overspel gepleegd. Inmiddels zijn de twee niet meer bij elkaar maar ze wonen nog wel op hetzelfde adres en dat zorgt voor de nodige problemen.

Nieuwe partner

[quads id=1]

vader Munder Paramaribo

Hij beweert dat de nieuwe partner op het erf komt en dat zorgt voor nog meer problemen. Bekijk de video en luister naar het verhaal van meneer Romano. Het is belangrij dat het gezin deskundige hulp krijgt. TBN Prime praat ook met de moeder Trees. Ze zegt dat ze vaker aangifte heeft gedaan tegen mishandeling bij politie Munder te Paramaribo

Anoniem verhalen

Wanneer het niet goed gaat tussen een echtpaar is het dan wel verstandig om dit te bespreken in de media? Het is toch geen smatorie? Sommige mensen kiezen ervoor om hun privé toch te delen met de gemeenschap. Soms anoniem (onze anonieme verhalen via FamilieNieuws). En soms gewoon openbaar. Iedereen mag het weten want hulp is dringend nodig

Dringend hulp gezocht

[quads id=1]

Meneer Romano koos er ook voor om zijn verhaal openlijk in de media te delen. Het is wel jammer dat zijn kinderen erbij zijn. Maar we hopen we dat men meneer Roos, zijn (ex)echtgenote en vooral de kinderen goed begeleid kunnen worden. Hulp is dringend nodig voor dit gezin. De minderjarige kinderen zijn namelijk de dupe van de ruzies van hun ouders! Bekijk de video, geef het door aan een ieder zodat het de juiste mensen kan bereiken voordat ook dit uit de hand loopt.

Bekijk de video

[quads id=1]

Mijn man is dood door mij en mijn zoon zegt dat hij Gramoxone gaat drinken – anoniem Paramaribo

Anoniem: De liefde is weg, moet ik haar toch terugnemen of niet? Paramaribo

Update moord te Suriname – 58-jarige sergeant vermoordt 46-jarige vrouw

Man drinkt Gramoxone online. Politie onderzoekt de zaak ~ Suriname

Anoniem – Ik wil scheiden maar ik ben bang dat hij mij gaat vermoorden ~ Paramaribo

Buitenlandse vrouw dood en in verre staat van ontbinding aangetroffen te Kasabaholo Paramaribo

Man uit Paramaribo mishandelt ‘Lukuman’ die naar bed is geweest met zijn uitlopende vriendin – politie Suriname

Mijn vader heeft mijn moeder het huis uit gegooid. Ik wil der niet in mijn huis – anoniem Paramaribo