Adeline Haft, Moeder van Jolanda Wassenaar, is overleden in Suriname – foto’s

Dubbel verdriet voor de families Wassenaar, Haft en de members van ASAGO

Wederom een groot verlies voor toneelgroep ASAGO. Ma Adeline Haft is er niet meer. Ze was het oudste lid van ASAGO en was er vanaf het begin bij. Ze gaf haar ondersteuning achter de schermen en was er voor haar dochter Jolanda wassenaar.

[quads id=1]

Bekijk het bericht om de condoleance van haar dochter Jolanda te lezen en bekijk de overige condoleances en foto’s. De dood van mama Adeline Haft volgt pal na de begrafenis van hun broeder Jerrel Vierklau. Een dubbele klap.

[quads id=1]

Wij van FamilieNieuws wensen al haar kinderen, vrienden en alle leden van de groep ASAGO enorm veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

moeder Jolanda Wassenaar

[quads id=1]

Jolanda Wassenaar schreef het volgende op haar Facebook Pagina

Mama Adeline Thelma Haft.U was n moeder die altijd klaar stond voor haar kids. U was altijd een zorgzame moeder. De laatste keer toen k ziek was , was U zo verdrietig en nu mama nu gaat U heen en laat mij met verdriet achter.Ik zal U blijven gedenken mama .Soms met een lach maar nog meer met n traan. Mama opé mie sa go kibrie te nowtu moro mie. Rust in vrede lieve mama. Mie sa tang lobie ju.

[quads id=1]

[quads id=1]