4 nieuwe besmettingen – Video – Geen CODE ROOD meer in Suriname

Het gaat beter, maar denk erom: Er mag nog niet gefeest worden!

Er zijn vandaag 129 testen gedaan en daaruit zijn4 nieuwe besmettingen gekomen. En we hebben op dit moment 33 BEVESTIGDE coronabesmettingen in ons land. 

[quads id=1]

Video –  De complimenten aan Suriname. We mogen af van de status Code Rood! Aan de hand van de dalende cijfers mogen we stellen dat Suriname het virus onder controle heeft. Dat is de reden dat de lockdown uren zijn versoepeld. Bekijk de video, luister naar de minister en een aantal mensen op straat. 

[quads id=1]

Nogmaals: Lieve mensen: Blijf je aan de maatregelen houden. Kijk naar de rest van de wereld, daar groeit het aantal besmettingen dramatisch snel. We mogen dus niet verslappen. Dus voorlopig nog geen feestjes in Suriname. Geef het door aan een ieder!

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk  onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

Code Rood

De sterke daling van het aantal actieve Covis- 19 gevallen geeft aan dat Suriname mag afstappen van de alertheidsstatus ‘Code Rood’. Eind mei was ons land genoodzaakt om deze status te hanteren vanwege verspreiding van het coronavirus binnen de gemeenschap met onbekende bron. Na ruim 7 maanden, sinds de eerste positief geteste persoon op 13 maart 2020, mag gesteld worden dat het Suriname is gelukt om covid-19 te beheersen.
 
[quads id=1]
 

Video 

 
Bekijk hier de video van de STVS. Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid complimenteert de bevolking. Maar geeft wel aan dat er voorlopig nog geen feestjes georganiseerd mogen worden : 
 
[quads id=1]

Bron: Covid-19 Suriname officiële website

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland