Video’s – Richano heeft spijt – VP Brunswijk over Richano en Firstlady

zoon Santokhi

“Ik bied mijn verontschuldiging aan mijn vader, de first lady en aan de bevolking van Suriname”

Video’s – Bekijk de uitgebreide spijtbetuiging van de zoon van de president van Suriname. Hij heeft spijt. De VP, Ronnie Brinswijk, heeft een woordje met hem gesproken. De VP springt ook in de bres voor First Lady Mellisa en haar man president Santokhi. Hij vraagt het volk om ze een eerlijke kans te geven.

[quads id=1]

Video’s van de VP

Dit alles volgt na de onthullende voicenotes van Richano, de zoon van onze president.  Bekijk het bericht om zijn excuses te lezen. Luister ook naar de twee video’s van de VP voor First Lady en Richano. Gisteren gaf de president nog aan dat het allemaal een familiekwestie was. Toch koos de VP ervoor om het allemaal te delen op social media. Was dat verstandig? Of was dat juist en hele goed daad van de VP?

Zoon van de president

[quads id=1]

Richano, de zoon van Santokhi heeft onlangs een interessante voicenote gedeeld over zijn vader en zijn nieuwe stiefmoeder. Hij heeft inmiddels ook zijn excuses aangeboden hiervoor. De president zei gisteren dat het een ‘familiekwestie’ was en dat ze het ook in familieverband aan het oplossen zijn.

[quads id=1]

Lees de reactie/verontschuldiging van Richano en bekijk ook de video daarvan onder de tekst

Beste landgenoten goedenavond. Hier spreekt Richano Santokhi, zoon van de president. Ik wil hierbij wat zaken rectificeren. Er zijn wat voice notes van mij gedeeld op social media. Ik heb me daarin uitgelaten over het staatshoofd van Suriname en de first lady van Suriname. Hierbij wil ik mijn verontschuldigingen aanbieden.

Het was nooit en te nimmer mijn bedoeling geweest om het staatshoofd neer te halen. Of om de first lady neer te halen. Ik heb mij laten gaan vanwege mijn emoties en mijn persoonlijke issues met mijn vader. Maar dat blijft privé tussen mij en mijn vader. Ik heb gesproken met hem en gaat gaat weer een beetje de goede kant op.

Ik wil graag de enorme schade die ik heb aangericht herstellen. Ik biedt bij deze mijn verontschuldigingen aan, aan het staatshoofd, de first lady. En aan heel Suriname.

Ik heb een goed gesprek gehad met meneer Brunswijk. Na het onderhoud heb ik een andere kijk gekregen op zaken. Hij heeft me verteld: Je hebt maar 1 vader en 1 moeder. En inderdaad. Het hoort niet zo te gaan. Ik bedank de VP voor de bemiddeling

[quads id=1]

De president heeft de hoogste autoriteit in het land. Het is niet iemand die neergehaald mag worden, dat dienen wij als burger te respecteren. En wat betreft de ontevredenheid onder het volk: Alles komt goed. We moeten geduld hebben. Ook ik persoonlijk ga ernaar toewerken dat het weer goedkomt met dit land. Richano

Bekijk de video’s

[quads id=1]

Bekijk de 2 videoboodschappen van de VP voor Richano en de First Lady

10 thoughts on “Video’s – Richano heeft spijt – VP Brunswijk over Richano en Firstlady

 1. Niet uitschelden
  Het land heeft het achterstand . Heb respect voor de regering.
  In de regering zit Santokhi, Brunswijk, first lady de twee anderen en de rest allemaal die daar zitten. Ze werken allemaal samen heel hard om het land weer op orde te krijgen. Een ding is zeker het is niet makkelijk..
  Werk mee. Denk positief. Veel bidden op verbetering van het land en ook voor corona .geduld hebben. Zoon ik begrijp dat je even verdwaald was , maar denk het beste voor je Pa en stiefmoeder. Daarmee kom je het beste verder.
  Suriname is geen arme land.
  Als je geduld hebt dan over 10 jaar zullen jullie bewonderen over het verbetering van het land..
  Nogmaals vertrouwd op Santokhi , Brunswijk en de rest doen het goed.
  Dus a.u.b..niet uitschelden niet boos worden..maak van iedere dag een mooie dag van.
  Ik wens jullie allen vrede, liefde ,licht en geweldloosheid
  Sai Ram.

 2. Richano is gewoon een junki. Laat hij de prestaties van z’n vader eerst evenaren. Je hoort duidelijk dat deze junkie onvolwassen praat. Je kan zeggen wat je wilt over Brunsiekoemar, maar ondertussen is hij wel VP. En Chan strijdt al 40 jaar voor land en volk. Respect!

 3. Jammer dat wij mensen zo over elkaar praten .
  Mensen liefde en vrede dat zijn de schoorste zaak in deze wereld waarin we nu leven .
  Help en ondersteunt elkaar dan komt alles goed .
  Ik wens u vrede in Christus Jezus.

 4. O o oh. Wat een grote poppenkast . Die jongen had gelijk maar zijn beweegreden is net als de partij gestoeld hebzucht en macht. Het lijkt soms wel op een Bollywood movie . Zijn dit de mensen die het land moeten runnen. We hebben nu twee partijen aan de macht , waar de mentaliteit en het karakter van de mens , ontzettend op elkaar lijken. Twee partijen die zeggen nu is het onze tijd en voor al de jaren dat wij van de kantlijn hebben moeten toe kijken, gaan wij nu onze gram halen . De zogeheten First lady die posities toegewezen wordt waar deze dame totaal geen ervaring mee heeft . Een Leo Bruiswijk die ondanks zijn nationaliteit en het ontbreken van inzichten ook als de first lady in een Rvc wordt geplaatst .
  Geef ze een kans. Hou toch op met die domme sentiment en partij of etnische gezindheid.. Weet je wat bij mij opkomt, Bollywood meets Nollywood. .Ondertussen zijn deze etnisch, ja etnisch gezinde partijen niet in staat het tij te keren en dan vragen wij ons af waarom Wij zijn geworden een land waar politiek op een zeer laag en onbenullig niveau , ontzettend corrupt bedreven wordt Een politiek arena waar de stront het zelfde is , maar met andere vliegen . Jammer dat dit volk achter en dom gehouden wordt . Dat ons kenbaar gemaakt wordt dat je op deze aarde bent gekomen om te overleven . Dat die kleine groep sinds jaar en dag dit doet met als inzet macht en scheiding . Zal mij niet verbazen als de zoon lief een positie krijgt aangewezen , wat misschien ook de inzet is geweest . Met Bouterse waren we slecht af, maar met de inborst en sentiment van de VHP en ABOP, is het gedaan met ons. Het lijkt wel of de leerling zijn meester overtreft en zeg mij is dit in positieve of negatieve zin

 5. Chan en Bravo o set a kondre disi.
  Ons land wordt weer goed.
  Hebt geduld alles komt terecht mensen .
  Uitschelden brengt ons nergens naar toe.
  President Chan en VP Bruinwijk big up💪💪💪you can do the job better.

  1. Dat had die Idioot van een zoon eerder kunnen bedenken om zo uit te halen en nu heeft hij zijn verstand teruggekregen na een gesprek met Vp Brunswijk ze moesten hem goed op zijn donder geven deze Ondankbare Ezel want dat is hij, hij heeft naar anderen geluisterd en zijn eigen afkomst de grond ingestapt zoiets noemen wij Nimak Haram je eet en drinkt en woont en krijgt alles van je Ouders en als dank ga je ze beschuldigen jou Ondankbare ik kan zelf de juiste benaming voor jou niet vinden het enige wat in mij op dit moment opkomt is 🐍

 6. Niet schelden . Samen met mekaar alles oplossen .Altijd je ouders op de eerste plaats zij hebben jou op de wereld gezet.

  Geduld is een schone zaak en respekt naar mekaar toe moet er altijd zijn .

  Vrede en Liefde vóór switie Sranang

 7. Ronnie brynswyk loop naar je moer net je eerlyke gezocht een kans geven.laat santoki en zyn vrouw oprotten met ka.
  wil je voor ze op nemen dan rot jy ook op met ma rrrrrrr

  1. Anoniem ie frede no ka ……je durft wel uit te schelden maar je echte naam niet te plaatsen wat voor een Ka ben je …..zeker dagoe Ka Rot jij maar op so so drugs de ien joe ede als jij je naam laat zien dan laat ik de mijne ook zien

Comments are closed.