Video – President reageert voor het eerst op “voicenotes’ van zijn zoon.

zoon familie Suriname

Bijna iedereen in Suriname heeft de voice note van Richano gehoord. De zoon van onze president, Chandrikapersad Santokhi, heeft in spraakberichten forse kritiek geuit over zijn stiefmoeder, first lady Mellisa Santokhi-Seenacherry.

[quads id=1]

Privé aangelegenheid

Video – Zojuist tijdens de persconferentie kreeg de president kritieke vragen om te beantwoorden. Hij kreeg tevens de vraag of het werkelijk zijn zoon was die te horen was op de Voicenote. Hij ging er op in. Ja het was inderdaad zijn zoon. Maar het betreft een privé aangelegenheid.

[quads id=1]

De president zijn zoon

De president gaat heel kort in op de vraag of het werkelijk zijn zoon was op de voicenote. Ja, het is zijn zoon! Maar het betreft een privé aangelegenheid en er wordt samen heel veel gesproken. De president zei het volgende:

[quads id=1]

“Ja het is inderdaad zijn voice. Er zijn goede gesprekken met hem hierover geweest. Het zijn zaken die zich in een privé sfeer voltrokken hebben. We zoeken naar oplossingen en praten ook binnen die privésfeer. Dank u wel.”

Na het antwoord verliet de president vroegtijdig de persconferentie ivm met zijn drukke schema.

Video’s

[quads id=1]

Bekijk hieronder de video met de volledige persconferentie. Daaronder kunt u het gedeelte over de voice notes bekijken.

Luister hier naar de vraag: Vanaf 2:02:09

Luister hier naar het antwoord van de president: Kijk vanaf 2:15:54

[quads id=1]

Lees ook: Kritiek op familie Santokhi gesprek van de dag in Suriname

2 thoughts on “Video – President reageert voor het eerst op “voicenotes’ van zijn zoon.

Comments are closed.