Tante Clairy van NDP Suriname is er niet meer

tante Clairy NDP Suriname

Clairy Linger- Van der Ziel is overleden. De NDP stongfoetoe is op 73-jarige leeftijd plotseling overleden. Ze was 1 van de bekendste gezichten van de NDP. Tante Clairy was voor velen een moederfiguur.

[quads id=1]

Bekijk het bericht om de condoleance van een partijgenoot te lezen. Wij van FamilieNieuws wensen al haar partijgenoten, familieleden en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Vandaag bereikt het zeer droevig bericht ons dat onze enige en zeer beminnelijke Tante Clairy , mevr Clairy Linger- Van der Ziel , is heengegaan.
Tante clary zoals ze door haast alle partijgenoten werd genoemd , was bij mijn aantreden in de NDP, een rots in de branding. Iemand die me heeft begeleid en vertroeteld.

[quads id=1]

Ze gaf me altijd het gevoel Thuis te zijn binnen de Nationale Democratische Partij. De moederfiguur die ze was en die zich als zodanig over mij ontfermde is er niet meer. Met veel droefheid condoleren wij de nabestaanden met dit smartelijk verlies.

MOGE HAAR ZIEL IN VREDE RUSTEN 😭
β€οΈπŸ’œβ€οΈπŸ’œβ€οΈπŸ’œβ€οΈπŸ’œβ€οΈπŸ’œβ€οΈπŸ’œβ€οΈπŸ’œ
~ Sharmila Geeta Mansaram ~

[quads id=1]