Man gooit baby van het balkon – Video Amerika – BlackNieuws

baby Amerika vader

 ‘Burn, B, burn. This is what you get for cheating on me,’ Een wrede moord.

Een vader uit Amerika heeft zijn bloedeigen baby, dit schattige meisje (foto), vanaf het balkon naar beneden gegooid. En stak het huis in brand. Hij had ruzie met zijn verloofde, de moeder van de baby. Het meisje was net 2 maandjes oud

[quads id=1]

Bekijk het bericht en de video en foto’s voor meer informatie. Onvoorstelbaar. Sommige mensen hopen en bidden om ooit een kindje te krijgen en dan doet deze wrede vader zoiets? Sterkte voor de moeder, hoe verwerk je zoiets? Dit is een nieuwsbericht uit de categorie: BlackNieuws

Vader vermoordt eigen baby

[quads id=1]

Vader, Clarence Martin, Jr heeft zijn 2 maanden oude dochtertje vermoord. Hij heeft haar van het balkon naar beneden gegooid. Hij had ruzie met zijn verloofde, de moeder van het meisje. Daarna stak hij het appartement in brand. Hun hond brandde dood. Hij schreeuwde:  ‘burn, B, burn. This is what you get for cheating on me,’

De agenten kregen een oproep van huiselijk. Toen ze arriveerden zagen ze de moeder en het kind op straat. DE buurvrouw probeerde het kleine meisje te reanimeren. Het meisje werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar ze kwam te overlijden. Haar hoofd was gebarsten door de enorme klap op de grond.

Hij begon haar te schoppen

[quads id=1]

De moeder, Nicole Poole, gaf aan dat haar verloofde mentaal niet in orde is. Tevens had hij al dagen niet gegeten en gedronken. Ze zijn al 4 jaar samen. Ze kregen ruzie die dag, Ze werd wakker omdat hij haar begon te schoppen in haar slaap. Ze stond op en nam de baby, die naast haar lag te slapen, mee naar de woonkamer. Ineens nam hij de baby uit haar handen en liep naar het balkon. Hij kwam zonder de baby terug naar de woonkamer. Ze rende naar beneden om haar baby op te halen. En de buren belden de politie.

De vader vluchtte maar hij is even later aangehouden door de politie. Hij wordt nu aangeklaagd voor moord.

Begrafenis kosten

[quads id=1]

Er is een GoFundMe-pagina gestart om de begrafenis van Londen te bekostigen. Het bedrag was binnen een paar uur binnen.

Bekijk de video erover:

[quads id=1]

One thought on “Man gooit baby van het balkon – Video Amerika – BlackNieuws

Comments are closed.