13-jarige veroorzaakt dodelijke aanrijding – politie Suriname

politie 13-jarige

Hierbij het officiële politie bericht omtrent de dodelijke aanrijding in Suriname. Een 46-jarige bromfietser is om het leven gekomen nadat een 13-jarige tegen hem aanreed. Een 13-jarige is helemaal niet bevoegd om brommer te rijden in Suriname

[quads id=1]

Lees het officiële politiebericht om te lezen wat er precies is gebeurd. En bekijk de identiteitsgegevens van het slachtoffer. We wensen de nabestaanden heel veel sterkte toe. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan. Wat doet een 13-jarige achter het stuur van een brommer?

[quads id=1]

Aanrijding met dodelijk afloop. Bij een aanrijding tussen twee bromfietsers in de Hariannaweg in het district Nickerie is de 46-jarige bromfietser Newradj Bihary overleden. De heer Bihary reed met zijn bromfiets over de Hariannaweg toen hij werd aangereden door de 13-jarige bromfietser S.R. die vanuit tegenovergestelde richting kwam aangereden.

[quads id=1]

De politie van het bureau Corantijn verrichtte een onderzoek met betrekking tot de oorzaak van de aanrijding. Uit dat onderzoek is naar voren gekomen dat S.R. op de rijhelft van de heer Bihary terecht kwam met als gevolg de aanrijding. De bromfietser Bihary raakte zodanig gewond dat hij ter plaatse overleed. Het ontzielde lichaam van de heer Newradj Bihary is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

[quads id=1]

politie 13-jarige

De veroorzaker S.R. is ook gewond geraakt en heeft vermoedelijk een linker onderarm fractuur. Hij is ter verpleging opgenomen in het Mungra Streekziekenhuis in het district Nickerie. Vanwege zijn leeftijd is S.R. nog niet bevoegd om een bromfiets te rijden op de openbare weg. Het politiedossier met betrekking tot deze aanrijding zal, voor verdere afhandeling, opgestuurd worden naar het Openbaar Ministerie.

[quads id=1]