Wederom een covid dode in Suriname – Video 150-250 swaps per dag

Helaas hebben we net zoals gisteren WEER een nieuwe coronadode in Suriname. Het totaal staat nu op 111. We wensen de nabestaanden heel veel kracht toe.

[quads id=1]

Er zijn vandaag 165 testen gedaan en daaruit zijn 7 nieuwe besmettingen gekomen. En we hebben op dit moment 37 zieken.

Video – Mensen vragen zich af hoe en hoeveel er eigenlijk geswapt wordt in Suriname. Minister van volksgezondheid legt uit hoe het testen er aan toe gaat. Geef de video door aan een ieder

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk  onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

[quads id=1]

Testen

Sinds het aantreden van de nieuwe regering is het systeem voor wat betreft het testen van burgers aangescherpt. Drive swaps, walking clinics zijn zaken die geïntroduceerd werden.
 
[quads id=1]
 
Zo worden er nu op dag basis tussen de 150 en 250 swaps afgenomen. Minister Amir Ramadhin van volksgezondheid vertelt erover.

Video

Bekijk de video van het nieuwe covid-19 journaal hierover Kijk vanaf minuut 8.52. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

Bron: Covid-19 Suriname officiële website

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland