Video’s – Opnieuw zwarte man overleden door politie schoten in Amerika – BlackNieuws

Zwarte Politie Amerika

“Waarom moesten ze mijn zoon doodschieten” Dat vraagt de vader van het slachtoffer zich af. Hij werd vlak voor zijn moeder doodgeschoten door de politie.

Er is alweer een zwarte man doodgeschoten door de politie in Amerika. De 27-jarige Walter Wallace jr. is overleden na meerdere schoten. De agenten zouden in totaal 14 keer geschoten hebben. Is er echt geen andere manier om een persoon uit te schakelen?

Video – Bekijk het bericht voor meer informatie. Het incident is te zien op video. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de foto’s en video’s. Luister ook naar wat zijn familie te zeggen heeft. Let op de beelden kunnen vervelend overkomen. Dit is een nieuwsbericht uit de categorie: BlackNieuws

Door de politie doodgeschoten

Het incident vond plaats in Amerika – Philadelphia. Twee agenten reageerden op een melding: Er was een man met een mes. Toen ze op de plaats aankwamen zagen ze de man. De zwarte man kwam op hen af met het mes in zijn hand. De agenten bevolen hem meerdere keren om het mes te laten vallen. Toen Wallace toch dichterbij kwam opende de agenten het vuur. Ze schoten 14 keer.

Zijn vader

Walter Wallace jr. werd naar het ziekenhuis gebracht, waar hij overleed aan zijn verwondingen. De vader van de man, Walter Wallace Sr., zegt dat er meer dan tien keer op zijn zoon is geschoten. “Waarom hebben ze geen Taser gebruikt? Hij heeft mentale problemen, waarom moet je hem doodschieten?’

Ze zijn het zat

Na de schietpartij ontstonden er rellen. Verschillende bedrijven, waaronder apotheken, kledingwinkels en restaurants, waren het doelwit van plunderaars. Meer dan 30 mensen mensen zijn gearresteerd. De zwarte gemeenschap is het zat! Er zijn het afgelopen jaar meerdere zwarte personen door de politie in Amerika gedood of ernstig gewond geraakt. Denk aan: George Floyd, Breonna Taylor, Jacob Blake en Tafara Williams .

Video’s

De video van de schietpartij is viraal gegaan op sociale media.

Bekijk hier ook wat video’s: