Video’s – Laatste groet aan Ishika Gopal – uitvaart in Suriname

ishika Gopal video Nederland

Video – Vandaag wordt er afscheid genomen van de lieve dappere Ishika Gopal. Er is een live streaming speciaal voor de mensen in Nederland en Suriname die er niet bij konden. U kunt hem in het bericht bekijken. 

De dood van de  lieve en knappe Ishika, heeft veel mensen geraakt. Ishika Gopal heeft de zware strijd tegen haar ziekte verloren. She is in heaven now 

Video – U kunt meekijken naar de uitvaart. Bekijk het bericht, om ook de vele gedeelde foto’s en de prachtige video van de kleine heldin te bekijken. Geef het door aan belanghebbenden. RIP little angel. Wij van FamilieNieuws wensen haar mama Andjena Tikai, de overige gezinsleden en haar vriendjes en vriendinnetjes heel veel kracht toe. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

Ishika Gopal

Ishika Gopal

Ze werd geboren met kleine niertjes. En toen ze 9 jaar oud was ontdekten de artsen dat ze een vergroot hart had. Vorig jaar begon ze met dyaliseren. En wel 4 keren per week. Ziekenhuis in en uit. En dat was niet leuk voor de kleine Ishika van amper 10 jaar oud. Ondanks de zware strijd was Ishika een inspiratie voor velen.

Kleine Ishika

Eerder dit jaar was het meisje op bezoek bij de voormalige First Lady in het presidentieel paleis. Haar wens werd in vervulling gebracht.

Ishika was een prachtig meisje van 10 jaar. Spontaan en hartverwarmend Maar ze was ziek. Haar nieren, die elke dag afvalstoffen en vocht uit haar lichaam moeten halen, werkten niet meer. En ze had een vergroot hart. Zij lag vaker in het ziekenhuis. Gelukkig had ze een lieve flinke mama naast zich die haar nooit in de steek liet.

Ze is er niet meer

Ishika is overleden. De heeft de zware strijd verloren. Ze is gaan rusten en is verlost van alle pijn. Bekijk hier de video van de uitvaart. deze is nu nog bezig. Geef het bericht door aan belanghebbenden:

Wilt u ook uw event, uitvaart of gelegenheid live streamen. Maak dan contact met: Muradin Live stream, Video & Photography

Met de First lady

Bekijk hier de video van Ishika Gopal op bezoek bij de de voormalige First Lady. Het meisje van 10 jaar is helaas overleden. Geef het door aan belanghebbenden. Kijk vanaf minuut 4.59:

Video

3 thoughts on “Video’s – Laatste groet aan Ishika Gopal – uitvaart in Suriname

  1. Rust zacht mooi mensje , je bent nu een ster . Heel veel sterkte aan de ouders en overige familie . God Bless .

  2. Heel veel sterkte aan de fam.moeder en broer.
    Dat lieve meid ishika niet meer is,waar ze ook gaat ,rust zacht engel.

  3. Beste Gezinsleden ik wens jullie uit het diepst van mijn Hart veel sterkte toe het is gewoon niet te bevatten dat het kleine lieve meisje niet meer is tussen jullie allen en dat je dit derest van jullie leven zullen moeten dragen er zullen momenten zijn die komen en gaan meestal momenten van pijn en gemis en soms wil je huilen maar er komen geen tranen soms ga je denken lieve schat geef ons of mij een teken in welke form dan ook dat je bij ons bent je gaat veel inbeeldingen bedenken om toch dat ene teken te krijgen dat ze te midden van jou of jullie zitmaar er is maar één werkelijkheid en dat is dat ze niet meer elke dag kan komen om bij jullie tenzij ik hoop jullie op deze wijze mijn medeleven te tonen ik heb dit ook meegemaakt met mijn kleinzoon ik heb en hou nog steeds van hem ik kon het niet opbrengen om zelfs één dag afscheid van hem te nemen ik ben blij dat jullie dit kunnen opbrengen ik wens jullie dochter het allerbeste toe de Dood brengt veeel pijn en verdriet met zich mee
    Veel Sterkte Ouders en familieleden en vriendinnen en vriendjes van deze Onschuldige kleine meisje

Comments are closed.