Mijn moeder is dodelijk aangereden in Paramaribo – chauffeur is doorgereden

moeder Paramaribo

Mijn moeder Richel Pichotte is er niet meer. Ze is aangereden in Paramaribo en in hulpeloze toestand achtergelaten door de wrede bestuurder. Ze is nu aan haar verwondingen overleden. Bij deze mijn oproep speciaal aan hem/haar: Hoelang denk je te schuilen voor de politie?

[quads id=1]

Mevrouw Richel, moeder van 4 kinderen is aangereden door een auto. Ze is nu, drie weken na het ongeval overleden. De chauffeur is gewoon doorgereden en heeft zich tot nu toe niet gemeld bij de politie. Bekijk het trieste bericht van haar zoon speciaal geschreven voor de chauffeur. Geef het door aan iedereen zodat hij/zij zich alsnog kan aanmelden. Chauffeur, als je een hart hebt? Meld je aan!

Bij deze wensen wij van FamilieNieuws de kinderen en alle overige nabestaanden heel veel sterkte met dit zware verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Een bericht voor de veroorzaker van de dood van mijn moeder Richel Selma Ingrid Pichotte.

Een gebaar naar de persoon toe die deze vrouw, mijn moeder, op zaterdag in de vroege ochtend van 3 oktober 2020, tussen een tijdstip van 5:00/6:00 u heeft aangereden & haar in hulpeloze toestand heeft achter gelaten op de weg op Noord – Hoek Jan Steenstraat & Turkowweg/straat, omgeving Maretrete Mall Paramaribo.

[quads id=1]

Je mag je zelf zolang blijven schuilhouden voor de politie. Het kan misschien zo zijn dat je geen oproepingen in de dagbladen ziet van de politie & dan denk je dat je zo eruit zal komen. Blijf schuilen waar je wilt, maar haar geest zal jou vroeg of laat wel vinden.

U mag het van hieruit weten dat ze een moeder is geweest van 4 kinderen, een grootmoeder & een over grootmoeder. Misschien zal jij je afvragen wat deze vrouw tegen zo’n tijd over straat deed. Maar ik zal je het ook laten weten: Ze is op vrijdag 2 oktober in de middag, zoals hoe wij normaal gewend waren van haar, van huis weggelopen, denkende dat ze als normaal waarschijnlijk naar de winkel ging. Maar ze werd waarschijnlijk overvallen door een dementie aanval

moeder Paramaribo
Onze moeder Richel Selma Ingrid Pichotte.

Het was voor het eerst dat ze lopend zover was beland. We hebben naar haar gezocht. De hele avond. Mijn zus & broertje. Totdat het noodlot voor ons als familie insloeg.

[quads id=1]

Ik werd als eerste persoon gebeld door SEH om te informeren of ik bekend was met haar & zo wisten wij van de behandelde arts van een dementie aanval. Ze is op een vrijdag vertrokken van huis & 3 weken later op een vrijdag verwisselt zij van het tijdige naar het eeuwige. Deze boodschap is voor de chauffeur. Alleen om te weten wie de persoon is die hij/zij daar in hulpeloze toestand heeft achtergelaten. Delen mag!!

~ Haar zoon ~

[quads id=1]