9-jarige Jair uit Suriname verrast met rolstoel

Jair Suriname rolstoel

Van dit soort berichten uit Suriname worden we blij.

De 9-jarige Jair heeft op jonge leeftijd reuma gekregen en hij kan nu niet meer lopen. Daarnaast heeft hij problemen met zijn luchtwegen. Hij mocht vandaag een fantastische verrassing in ontvangst nemen van RR Saramaccapolder, Stichting AmalyaSunaina en Stichting Sarmo aa: Een rolstoel!!

[quads id=1]

De stichting heeft tevens schoolpakketten gedoneerd aan het begin van het schooljaar aan andere kindjes die het moeilijk hebben. Bij deze bedanken we alle donateurs van harte en we wensen Jair veel power en rijplezier toe. Bekijk het bericht en de foto’s voor meer informatie. Geef het door aan belanghebbenden. Samen staan we sterk Suriname

[quads id=1]

De lieve Jair

Vandaag hebben wij RR van Saramaccapolder in samenwerking met Stichting Amalya Sunaina en Stichting Sarmo aan deze lieve kleine jongen, Kwasi Ginairi Jair uit Suriname die 9 jaartjes jong. is een rolstoel gedoneerd. Dat schrijft RR Saramaccapolder / Leidingen op hun Facebook pagina. Ginairi heeft reuma artritis en kan een jaar al niet meer lopen, de Kniegewrichten zijn door de reumatische artritis verstijfd.

[quads id=1]

Problemen aan zijn luchtpijp

Ook heeft hij een luchtpijp vernauwing. De hulp behoeftige is een buurtbewoner van de Richard van Genenweg in het district Wanica ressort Saramaccapolder. We wensen hem heel veel plezier en moge hij gauw weer gaan lopen. Stichting AmalyaSunaina heeft ook enkele schoolpakketten gedoneerd aan hulpbehoeftige kinderen in het ressort begin van het schooljaar. Een speciale dank aan de donateur.

[quads id=1]

Foto’s

[quads id=1]

One thought on “9-jarige Jair uit Suriname verrast met rolstoel

  1. Wat erg voor deze jongen, ik ben zelf een vrouw van 39 en ik lijd ook aan reuma artritis. Heel veel sterkte voor Jair. Ik zal voor je bidden, hopelijk is de pijn dragelijk.

Comments are closed.