24-jarige buurjongen slaat 34-jarige buurman dood in Paramaribo Noord- politie Suriname

politie Paramaribo

Dit is echtverschrikkelijk. Wat gebeurt er???

Een burenruzie in Paramaribo Noord is geëindigd in de dood. Een 24-jarige jongen had ruzie met de vrouw van de buurman. De buurman ging zich ermee bemoeien en er ontstond een vechtpartij. De 24-jarige sloeg zijn buurman met een eind hout.

[quads id=1]

Hij kwam te overlijden. Bekijk het officiële politie bericht voor meer en bekijk de volledige identiteitsgegevens van het slachtoffer. Geef het door aan belanghebbenden. Sterkte aan de familie aan de nabestaanden.

Ziekenhuis Paramaribo

Buren ruzie eindigt met de dood. De 34-jarige Giovanni Anipa is in de avond van maandag 26 oktober in het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo overleden.

Buurjongen Sandrino

Uit het voorlopige politie onderzoek is naar voren gekomen, dat de levenspartner van Giovanni ruzie kreeg met hun 24-jarige buurman Sandrino B. op zondagmorgen 25 oktober. Giovanni ging zich met de ruzie bemoeien waarbij een vechtpartij ontstond tussen hem en Sandrino.

[quads id=1]

Een dag later overleden

Sandrino bewapende zichzelf op een gegeven moment met een eind hout en sloeg Giovanni daarmee op diens hoofd. Door die slag raakte Giovanni zwaar gewond. Hij werd per eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gebracht alwaar hij daags daarna dood ging.

[quads id=1]

Doodslag

Sandrino B. heeft zich op dinsdag 27 oktober aangemeld bij de politie van het bureau Geyersvlijt en is na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld voor onder andere doodslag en zware mishandeling de dood ten gevolge hebbende. Het ontzielde lichaam van Giovanni Anipa is ter obductie in beslag genomen. Dit strafrechtelijk onderzoek is intussen overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

[quads id=1]