Video – “Ik ben op straat gezet omdat mijn vader vindt dat mijn vrouw uitloopt” 1 voor 12 Suriname

vader 1 voor 12

Livano barst in tranen uit. Hij weet niet meer wat hij moet doen.

Hij, zijn vrouw en 2 kids hebben geen onderdak meer. Ze moeten telkens een kamer of pension voor 1 overnachting betalen. Livano uit Suriname zegt dat hij op straat is gezet door zijn bloedeigen vader. Hij mag wel komen maar zijn vrouw niet. Ze zijn tegen de relatie van Livano en zijn vrouw. Zijn familie vindt namelijk dat ze voor hem uitloopt dus ze is niet welkom in het huis.

Hij houdt van zijn vrouw en zijn 2 kinderen dus hij gaat ze niet alleen op straat laten. Door de situatie is zijn dochtertje van 11 jaar niet naar school gegaan. Hij heeft contact opgenomen met Stichting 1 voor 12 Suriname om zijn verhaal te vertellen. Geld om steeds een kamer te huren heeft hij niet. Wat nu? Zo kan het toch niet langer?

Video – Bekijk de video met zijn verhaal. Er moet iets veranderen. Het is niet goed voor de kinderen. 1 voor 12 is ook naar de vader van Livano geweest. Gelukkig maar! Die heeft namelijk een heel ander verhaal verteld. Luister wat hij heeft gezegd. Livano is namelijk niet helemaal eerlijk geweest. Hopelijk lukt het de stichting om te bemiddelen tussen vader en zoon.

Bekijk de video en geef het door aan anderen. Kijk vanaf minuut 6.23. Bekijk tevens een korte update van de mooie plannen van Stichting 1 voor 12 omtrent het daklozen centrum Jepi de Ete:

Kijk vanaf minuut 6.23

Deel dit verhaal met een ieder!

Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen? Maak contact en steun het werk van 1 voor 12:

Maak contact

vader 1 voor 12

Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)
Doneer Online via iDEAL, PayPal etc. Bezoek hun website
Voor overmakingen: SRD 315.214.0101

U kunt ook vanuit Nederland geld overmaken: IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06