Man kapt bloedeigen zus na ruzie – politie Suriname

broer zus Suriname

Wat een familiegeweld in Suriname. Waar is de liefde tussen deze broer en zus gebleven? Een broer hoort toch zijn zus te beschermen?

Deze wrede broer heeft zijn zus na een woordenwisseling gekapt. Hij rende haar zelfs achterna met een houwer/kapmes. Wilde hij haar vermoorden? Hij heeft haar meerdere keren gekapt.

[quads id=1]

Maar gelukkig heeft ze het overleefd. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. En dat noemt zichzelf een broer? Zal deze zus hem nog als broer accepteren? Waarschijnlijk niet.

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende

Verdachte vernieling en mishandeling aangehouden. De 55-jarige Jozef C. is op woensdag 14 oktober, na afstemming met het Openbaar Ministerie, ingesloten voor mishandeling en vernieling. De verdachte kreeg een woordenwisseling met zijn zus en bracht de vrouw met een scherpvoorwerp kap verwondingen toe.

[quads id=1]

Hij trapte de deur in

Tijdens de ruzie probeerde de zus zichzelf in veiligheid te brengen, toen zij opmerkte dat de verdachte een scherpvoorwerp nam. Om erger te voorkomen rende het slachtoffer een woning van een tante binnen en deed de deur van de woning op slot. Ondanks de deur op slot was, trapte Jozef op de deur, drong de woning binnen en bracht zijn zus de verwondingen toe.

Opgesloten

Door wetsdienaren van post Sneisi Kondre is de verdachte aangehouden en overgedragen aan de recherche van regio Oost. De verdachte Jozef werd voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

[quads id=1]