110e coronadode in Suriname

Helaas hebben we minder goed nieuws:

We hebben vandaag helaas weer een nieuwe coronadode in Suriname. We hebben nu een totaal van 110 mensen die zijn overleden met het coronavirus! We hebben vandaag ook weer 10 nieuwe besmettingen uit 141 testen.

[quads id=1]

Zojuist zijn alle nieuwe cijfers omtrent het coronavirus in Suriname bekend gemaakt. U kunt ze bekijken in het bericht. We wensen alle nabestaanden heel veel sterkte toe.

Mensen blijf alert

Lieve mensen blijven jullie je houden aan de veiligheidsmaatregelen. De ziekte is er nog steeds. Laten we dat niet vergeten. Geef het door aan iedereen!

[quads id=1]

Besmettingen en doden Suriname

Bekijk  onderstaande foto met alle, zojuist bekendgemaakte, cijfers. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe. Heel veel beterschap aan de nabestaanden van de coronadoden.

[quads id=1]

[quads id=1]

Bron: Covid-19 Suriname officiële website

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland