Video’s uitvaart Myrtle Bons in Paramaribo – foto’s en video’s

Myrtle Bons Paramaribo

Bekijk hieronder de video van de uitvaart. Let op de beelden zijn zeer emotioneel.

Mijn mooie dochter is op zeer lafhartige wijze uit mijn leven gerukt

De diepbedroefde moeder Jurle Bons maakt mede namens de rest van het gezin en overige nabestaanden het trieste overlijden van haar dochter Myrtle Bons bekend. Haar vrolijke liefhebbende dochter is vermoord. Ze was pas 32 jaar.

De uitvaart zal VANDAAG plaatsvinden te Paramaribo. Bekijk het bericht voor meer informatie en om de foto’s, andere berichten en vele nieuwe video’s te bekijken. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen,  in het bijzonder haar mama en kinderen, alle nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

Het mooie van herinneringen is dat niemand ze van je kan nemen ,want ze blijven voor altijd in je hart.

Langs deze weg maken wij bekend dat op zeer lafhartige wijze van ons is heen gegaan onze zeer vrolijke en liefhebbende moeder, nichtje, nicht, tante, zusje en dochter

Myrtle Brielle Bons

Op leeftijd van 32jaar.

Namens
De diep bedroefde moeder:
Jurle Bons

De zussen en broers:
Dionne en gezin

Lloyd en gezin
Hesdey
Sifra en gezin
Allen Bons

De kinderen:
Urazo

MURCHIA
DENROY
JAIR
STEFRAISA
Allen Boekoeroe

De begrafenis vindt VANDAAG, maandag 26 oktober 2020, plaats Rene’s hof aan de Waakhuizenlaan te Paramaribo. De dienst vangt aan om 15:30u tot 16: 00u. Om 16:00u wordt ze ten grave gebracht.

One thought on “Video’s uitvaart Myrtle Bons in Paramaribo – foto’s en video’s

  1. Lieve kinderen van Myrtle , mijn hart huilt . Mijn hart huilt om jullie verdriet , dit had jullie niet mogen overkomen , maar de Heer zijn wil , daar kunnen wij niets aan doen . Wees dankbaar voor de tijd met jullie mama , koester die momenten . Groei tot goede mensen in de maatschappij , maak je mama trots , ze kijkt op jullie neer vanuit de Hemel . Ik wens jullie heel veel kracht , liefde bij het verwerken van dit groot verlies . Overige familie , de mama van Myrtle , broers en zussen , sterkte . Aan jullie nu de taak om er te zijn voor de kinderen van Myrtle . Gado sa jip onoe , hij zal verlichting geven , kracht en liefde bij het opvoeden van de kinderen . Ik wens jullie veel liefde en kracht . God Bless .

Comments are closed.