Mijn mama Yvette Blokland uit Paramaribo is vandaag overleden

overleden Paramaribo

Houd je moeder stevig vast, vandaag of morgen is ze er niet😔😪. Mijn mama, wat moet ik zonder u?

Bij deze maak ik, Pearl, mede namens haar kinderen en de overige familieleden bekend dat mijn mama, Yvette Blokland, is overleden. Velen in Paramaribo kennen haar als een strijder, ze gaf namelijk nooit op. Mama was tevens een stongfoetoe NDP’er

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen de kinderen en de overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Mijn moeder:
Hield van mij zoals ik ben
Stond altijd voor me klaar
Leerde mij te zijn wie ik nu ben
Steunde mij wanneer ik dat nodig had
Lieve mama, geef mij nu de kracht om dit te verwerken

Met deze woorden maken we bekend dat onze lieve moeder

Yvette Blokland

Uit Paramaribo er helaas niet meer is. Ze is vandaag, 25 oktober 2020 om 2 uur ’s nachts overleden in de leeftijd van 63 jaar.

Mama stond bekend als een strijder, ze gaf nooit op. Maar haar lijden is nu afgelopen. Mama was een echte stongfoetoe NDP’er. Ze hield ontzettend van haar president Bouterse. En zal ook altijd van hem blijven houden.

Informatie omtrent de uitvaart wordt nader bekend gemaakt. Geeft u het aub door aan belanghebbenden.

Langskomen mag altijd!
Namens haar kinderen en de familie

[quads id=1]

overleden Paramaribo

[quads id=1]