Live video – De uitvaart in Suriname van onze vriend en politie agent Dennis Kolf

uittvaart Dennis Kolf

Live video van de uitvaart: Op dit moment nemen we afscheid van beste vriend en politie agent Dennis Kolf. Speciaal voor de mensen die er niet bij kunnen zijn, maar er graag bij wilden zijn is er een live stream verbinding. U kunt het hier bekijken

[quads id=1]

Dennis overleed in de leeftijd van 56 jaar. Hij was naast politieagent ook een boezemvriend voor velen, muziekmaker en televisie persoonlijkheid. Hij gaat gemist worden. Bekijk het bericht om de condoleance te lezen en kijk ook naar de live video van de uitvaart. We wensen al zijn vrienden, collega’s en familieleden heel veel sterkte. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan hieronder dit bericht

[quads id=1]

Een condoleance van zijn vriend Dennis Belfor vanuit Nederland

Ik neem afscheid van mijn goede vriend

Dennis Reginald Kolf

Hij was sinds kindertijd mijn boezemvriend.

Vandaag neem ik, zoals het alleen nog kan, virtueel afscheid van mijn sedert kindertijd boezemvriend, Ritfeld muloschool-kameraad, geloofs- en muziekmakker, AOWgat Reparatie (stille, met juridische adviezen) medestrijder, ex-politie collega, in een WhatsAppgroepen groepsgenoot, de hoofdinspecteur en met Mastergraad in Rechtswetenschappen

Overlijdensbericht KOLF Dennis Reginald

[quads id=1]

Op maandag 19 oktober 2020 is komen te ontvallen, de hoofdinspecteur van politie KOLF Dennis, Reginald. In de leeftijd van 56 jaar. Hij was laatstelijk werkzaam op het politiebureau Groningen. De begrafenis vindt plaats op maandag 26 oktober 2020 om 17.45 uur op de begraafplaats Mariusrust aan de Dr. Sophie Redmonstraat. Op de Politie Academie zal omstreeks 13.45 uur de gelegenheid bestaan tot het nemen van afscheid, gevolgd door een uitvaartdienst van 15.00 tot en met 16.00 uur. De nabestaanden vertrekken om 16.30 uur onder begeleiding van de Motor Surveillance Dienst (M.S.D.) naar de Dr.Sophie Redmondstraat, van waaruit ter hoogte van de Rode Kruislaan het stoffelijk overschot met Korpseer begeleid zal worden naar de begraafplaats Mariusrust. KPS

Bekijk hier de live video:

[quads id=1]

Lees ook: Inspecteur van politie Dennis Kolf overleden in Suriname – video

uittvaart Dennis Kolf

[quads id=1]