Je mag de president niet met de dood bedreigen – politie Suriname

De 38-jarige Firen is door de politie opgesloten. Hij heeft op Facebook bedreigingen geuit naar het hoofd van de president, zijn vrouw en zijn gezin en dat mag niet. Hij zegt dat hij het niet heeft gedaan.

[quads id=1]

De politie heeft hem toch aangehouden. Bekijk het officiële politie bericht voor meer informatie en bekijk ook de ‘brief’ voor de president. Onze excuses voor de krachttermen, want het is niet mooi wat daar geschreven staat. Nee, dat kan niet. Je moet toch ten alle tijden het staatshoofd respecteren?

[quads id=1]

Politie Suriname

Verdachte aangehouden en opgesloten voor bedreiging van het staatshoofd van Suriname. Vandaag, zondag 25 oktober 2020, is de 38-jarige Firen Ajaykumar G. door rechercheurs van politie Regio Midden opgespoord en aangehouden voor onder andere bedreiging met een misdrijf en belediging van het staatshoofd van Suriname.

[quads id=1]

De verdachte beweert dat hij niet de persoon is die de bedreigende en beledigende teksten verspreidt heeft via zijn Facebook account.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is Firen Ajaykumar G. hangende het onderzoek in verzekering gesteld door de politie.

[quads id=1]

[quads id=1]

Foto’s binnengekomen via Facebook van R. R.

One thought on “Je mag de president niet met de dood bedreigen – politie Suriname

  1. Het is waar dat je de het staatshoofd niet mag bedreigen maar het is ook waar dat racisme in de Surinaamse grondwet is verboden. Dat houdt in dat je niet iemand mag ontslaan omdat die persoon een creool is om vervolgens een Hindoestaan aan te nemen. Het is niet om alleen te focussen op de bedreigingen aan het adres van de president maar de bedreiging van de gehele samenleving. Ik sta niet achter de woorden van die jongeman maar je kan eruit proeven dat hij zwaar gefrustreerd is. Daarom moet je als politicus niet zomaar dingen beloven die je kan waarmaken want je gaat anderen verbitterd maken en er hoef maar één gek op te staan en de rapen zijn gaar. Je mag van een politicus verwachten dat die eerlijk, betrouwbaar, integer en transparant is. Niks daarvan is bij deze president te merken en ook niet bij de rest van de regering. Een heleboel grootpraats maar niks krijgen ze voor elkaar. Het feit dat je binnen 3 maanden aan de macht al 3 keer bent bedreigd zegt al veel. Laat de president in de spiegel kijken want je kan mensen blijven opsluiten maar er zal eentje zijn die je niet heb kunnen opsluiten

Comments are closed.