De dappere Ishika uit Suriname is overleden – foto’s video

ishika overleden Suriname

Velen hebben haar in het hart gesloten. Maar het mocht niet baten. Ishika Gopal heeft de zware strijd verloren. She is in heaven now 

Ze werd geboren met kleine niertjes. En toen ze 9 jaar oud was ontdekten de artsen dat ze een vergroot hart had. Vorig jaar begon ze met dyaliseren. En wel 4 keren per week. Ziekenhuis in en uit. En dat was niet leuk voor de kleine Ishika van amper 10 jaar oud. Ondanks de zware strijd was Ishika een inspiratie voor velen.

Video – Bekijk het bericht, de gedeelde foto’s en de prachtige video van de kleine heldin. Geef het door aan belanghebbenden. RIP little angel. Je hebt je strijd gestreden en bent nu verlost van alle pijn. Wij van FamilieNieuws wensen haar mama Andjena Tikai, de overige gezinsleden en haar vriendjes en vriendinnetjes heel veel kracht toe. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

Kleine Ishika

Ishika Gopal is overleden. Eerder dit jaar was het meisje op bezoek bij de voormalige First Lady in het presidentieel paleis. Haar wens werd in vervulling gebracht.

Ishika was een prachtig meisje van 10 jaar. Spontaan en hartverwarmend Maar ze was ziek. Haar nieren, die elke dag afvalstoffen en vocht uit haar lichaam moeten halen, werkten niet meer. En ze had een vergroot hart. Zij lag vaker in het ziekenhuis. Gelukkig had ze een lieve flinke mama naast zich die haar nooit in de steek liet.

Ze is er niet meer

Ishika is overleden. De heeft de zware strijd verloren. Ze is gan rusten en is verlost van alle pijn.

Bekijk hier de video van Ishika Gopal op bezoek bij de de voormalige First Lady. Het meisje van 10 jaar is helaas overleden. Geef het door aan belanghebbenden. Kijk vanaf minuut 4.59:

Video

7 thoughts on “De dappere Ishika uit Suriname is overleden – foto’s video

 1. Rust zacht lieve poppetje. We vinden het vreselijk pijnlijk om te horen dat je er niet meer bent.😔😔😔

 2. Rust zacht lief kind.
  T doet pijn om een geliefde te verliezen.
  Je was een sterke en moedig mens.
  De strijd is voorbij.
  Je bent nu veilig thuis.
  Verlost van alles
  Jou loslaten .doet ons pijn.
  Rust zacht lief mens.
  Mams en Fam sterkte.
  Mogen jullie allen kracht putten bij onze Heer.en Heiland.
  Wees moedig en sterk.😭
  🙏💪❤

 3. Rust nu maar uit
  Je hebt je strijd gestreden.
  Moge jou jonge ziel rusten tot in lente vn dagen.
  Familie, heel veel kracht en sterkte wens ik jullie toe.

  1. Kippevel voor zo een jonge strijder. God heeft een keuze voor je gemaakt en je hebt in een korte tijd van je leven. Je krachten meegeven . Je bent nu in Gods handen. , vrij van pijn en ellende. Rust zacht lieve Isika. Sterkte aan moeder en gezin, familie.
   Condoleance vanuit Nederland Familie Tikai uot Zwolle

 4. RIP little Angel😇. God zegt: laat de kinderen tot mij komen en verhinderd ze niet🙏. Sterkte aan de familie💪.

  1. Sterkte aan de familie en vooral aan de mama.
   Ishika was zo te zien een dappere, inspireerde en sterke meid hier op aarde. En nu is ze in goede handen bij de Heer en is daar een engeltje😇

Comments are closed.