Ben ik binnenvrouw of buitenvrouw? – anoniem Paramaribo

anoniem Paramaribo

Blijft de moeder van zijn kinderen altijd number 1

We hebben een brief gekregen van Bushra uit Paramaribo. Ze is in de problemen geraakt door de liefde. Ze weet dat ze verkeerde keuzes heeft gemaakt maar ze zit nu zo diep in deze relatie dat ze niet weet hoe ze het kan oplossen. Ze heeft daarom jullie hulp nodig. Ze is met Anton, maar Anton woont (weer) bij zijn ex Rada en kinderen. Vanwege de covid siuatie. En zijn ex is dolblij dat ze Bushra kan ‘terugpakken’.

[quads id=1]

Ze begon het leven met hem als buitenvrouw, werd binnenvrouw maar nu heeft ze het gevoel dat ze weer buitenvrouw geworden is. Ze wil eigenlijk maar 1 ding: Uit deze relatie stappen maar ze weet niet hoe. Hebben jullie tips voor haar?

Bushra uit Paramaribo

Lees ook: Anonieme vraag: Hebben alle mannen in Suriname een buitenvrouw?

Hallo Denice. Ik ben Bushra. Zou u dit verhaal willen delen voor mij op FamilieNieuws. Ik ben namelijk opzoek naar kracht om deze man te laten. Hij blijft me vasthouden maar ik moet eruit. Misschien kunnen jullie adviezen mij bemoedigen om eindelijk die stap te nemen. Ik ben namelijk buitenvrouw van Anton. Maar voordat jullie beginnen te schelden moeten jullie wel dit weten. En misschien gaan jullie toch een beetje medelijden voor mij tonen. Eigenlijk ben ik binnenvrouw

[quads id=1]

Ik voel mezelf buitenvrouw maar in feite ben ik dat niet. Ik ken Anton al sinds ik 17 jaar ben. Ik ben nu 27 jaar. Hij is de enige voor mij geweest. Er is nooit een ander geweest. Ik ben heel trouw. Dus ja, hij was mijn eerste vriendje. Ik was 17 en hij was 20. Hij had toen wel een vriendin. Rada. En een baby. Dus ik begon als zijn buitenvrouw. Zonder mijn medeweten hoor. Ik wist niet eens dat Rada bestond.  Maar toen hij die vrouw in de steek liet. Was ik jaren lang zijn vriendin. Hij had 1 kind met haar maar ondertussen heeft hij nog 2 kinderen met haar gekregen. Ja. Gewoon onder mijn ogen.

Mijn man

Maar zij is nu eigenlijk zijn buitenvrouw. Dat zegt ze me ook. Ze zegt me keihard dat ze mijn man n#@#kt. En hem kinderen geeft want ik kan dat niet. Ze heeft gelijk. Ik heb nooit kinderen gekregen. Niet dat ik het niet wil maar het is me gewoon nog niet gegund. Anton zegt me ook dat hij daarom bij Rada gaat. Voor de kinderen. Hij zegt dat ik zijn vrouw ben. Ik geloof hem. Zij zegt dat hij twee vrouwen heeft. Zij en ik. Maar ze zegt veel dingen om mij te pijnigen. Soms liegt ze ook. Omdat ik haar eerst pijn heb gedaan. Ze appt me gewoon. Zij en ik appen gewoon ja. Ze stuurt me vaak van die oddo’s. Ook kent ze een vriendin van mij en dan stuurt ze boodschappen door. Hatelijk dingen zegt ze. Omdat ik haar leven eerst heb kapot gemaakt. Ze houdt niet eens van Anton. Ze wil mij pesten.

[quads id=1]

Toen Anton bij haar wegging is hij bij ons komen wonen. Ik woon met mijn moeder en mijn zusje in Paramaribo. Jaren ging het goed. Nou goed, intussen heeft hij 2 extra kinderen bij zijn ex gekregen. Maar hij woonde wel bij ons.  Hij werkte ook veel buiten de stad. Nu werkt hij ongeveer een half jaar weer in de stad, sinds de covid is gekomen in Suriname.

Gedurende de lockdown

Lees ook: Anoniem – Zijn buitenvrouw heeft me alles verteld. Maar ik laat hem niet ~ Suriname

Maar niet bij ons, Hij woont bij zijn kinderen. Hij is in zijn oude huis gaan wonen, met haar en de kinderen. Rada werkt in de zorg. Ze werkt in de avonduren. En om die reden is hij dan thuis bij die kinderen. Vooral hoe er lockdown is. Omdat het veiliger is. Sinds maart dus ongeveer. Anton is misschien 5 keren maar met mij hier komen slapen. Hij komt wel vaker langs. Even snel. Brengt boodschappen voor ons of lekkers. Als hij iets voor ons moet doen, doet hij het wel. Maar niet in de avond. Dan is hij niet beschikbaar. We bellen en appen wel. Elke dag. Hij kan niet een dagje zonder mij. Maar hij kan zijn gezin niet loslaten. Rada heeft hem nodig. Hij moet op zijn kinderen letten. Het lijkt alsof ze hem chanteert. Ze is zo blij dat hij niet bij mij is. Laatst vroeg ze me hoe het voelde om mijn man met een andere vrouw te delen. Ze zegt dat het mijn man is. Ze zegt ook dat ze Anton nooit zou terugnemen als man. Maar toch woont ze met hem.

anoniem Paramaribo
Voorbeeldfoto van sandiegouniontribune

Ik ben niet gek. Daarom zeg ik, ik ben buitenvrouw want hij is nu bij Rada en de kinderen. Hij slaapt daar, eet daar enz. Zal hij in een apart bed slapen? Ik denk het niet. Ik schaam me kapot tegenover mijn familie. Want ze kennen Anton al bijna 10 jaar als mijn vriend. Zijn spullen zijn ook hier. Ze weten niet dat hij in de tussentijd nog twee kinderen heeft gemaakt.

Samen gesproken

[quads id=1]

Ik heb een goed gesprek met Anton gehad de laatste keer dat hij bij me was. Ik zei hem dat het beter is als hij terug gaat naar Rada. Hij zei me dat ik hem nooit moet laten. Want ik ben zijn leven. Maar hij kan zijn kinderen toch niet laten voor iemand anders enzovoort enzovoort. Hij zegt dat hij niet wil dat er een andere man daar in het huis komt bij zijn kinderen. Hij probeert zijn zaken te regelen zodat hij weer bij mij kan komen. Maar door die Covid kan hij nu niet anders. Hij wil niet dat ik hem laat. Hij houdt van me. Maar zijn kinderen. Wat moet ik hier nu mee?

Lees ook: Anoniem – Mijn vriendin is getrouwd met mijn ex, nu ben ik zijn buitenvrouw ~ Suriname

Kijk, hij is toch iemand die me elke dag zegt hoeveel hij van me houdt elke ochtend en avond krijg ik een lieve app van hem. Ik weet dat hij wel van me houdt. Maar ik denk dat hij ook van die Rada houdt. Ik snap het wel. Zij heeft hem kinderen gegeven en hij is hun vader. Maar ik dan? Hij moet weer hier bij mij komen wonen. Ik wil zelfs samen met hem en de kinderen ergens wonen als dat nodig is. Of dan komen de kinderen in de avonduren bij ons. Zoiets. Ik wil wel meedenken omwille van de kinderen. Maar hoe het nu gaat vind ik niets.

[quads id=1]

Nog steeds niet zwanger

Ik wil trouwens ook dolgraag een kindje. Maar dat gaat natuurlijk nooit lukken als hij niet bij mij woont. En die paar keer dat we samen hebben geslapen, of die snelle pogingen tussendoor hebben mij nog niet zwanger gemaakt. Ik wil zo graag liefde van hem. Ik wil bij hem zijn. Ik geloof wel dat hij van me houdt, maar ga ik het ooit winnen van die Rada? Ze heeft 3 kinderen met hem. Maar als hij echt van haar zou houden, dan zou hij toch niet nog steeds met mij kletsen? Ik ben echt een beetje door de war.

Ik word ouder

Kunnen jullie mij aub eerlijke antwoorden geven. Ik weet al dat dat ik dom, gek en stom ben. Dat hoeven jullie me niet meer te zeggen, maar kunnen jullie me wel leren hoe ik verstandig kan worden dan? Daarom schrijf ik jullie. Ik wil ook veranderen want ik word straks 30 jaar. Zo wil ik niet oud worden. Ik ben bereid Anton op te geven. Maar hoe geef je een man op van wie je zoveel houdt?? Ik wil echt de kracht hebben om hem te laten want van binnen weet ik dat dat de enige oplossing gaat zijn. Rada gaat nooit mer weg uit zijn leven. Als covid voorbij is, dan komt z wel met een andere smoes om mijn man bij me weg te houden. Of haar man moet ik zeggen. Ja toch? Ik denk dat ze altijd nummer 1 blijft. Zouden jullie Anton ook laten of zou je die Rada niet haar zin geven. Want dat is natuurlijk wat ze wil.

[quads id=1]

Alvast de lieve groetjes van mij en bedankt voor jullie adviezen. Ik ga ze zeker opvolgen.

Gerelateerde verhalen

Man vermoordt zwangere buitenvrouw. Om zijn huwelijk te redden ~ Nederland

Ik word gek van zijn buitenvrouw – Anoniem Paramaribo

Ondernemer uit Suriname slaapt met dochtertje van buitenvrouw

Buitenvrouw uit Suriname mishandeld nadat schatje zijn vrouw en 8 kinderen verlaat

Ik heb mijn man en kinderen gelaten voor zijn buitenvrouw, nu wil hij me terug – anoniem Suriname

[quads id=1]

P.S. Wil je ook advies over je privéleven? Stuur ons jouw anonieme verhaal en we publiceren het gratis voor je! Je mag het ook appen naar +31685421200

** U kunt hieronder reageren op dit anonieme verhaal!
Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. 

6 thoughts on “Ben ik binnenvrouw of buitenvrouw? – anoniem Paramaribo

 1. als je nu nog niet wakker bent dat het zogenaamd om covid is dat dit alles gebeurd ben je nog naïever dan ik denk. als jij het voor hem was zou hij alles doen om je niet kwijt te raken maar zo te horen is hij maar 5 keer bij je geweest in al die maanden. hij mist daar niks. dus waarom zou hij. behalve het hoofdmaal heeft hij de kinderen als toetje. en bij jou woont hij bij je ouders en bij die ander is hij de man en vader en heer van het huis.
  mannen vinden status super belangrijk ook al doen ze van niet. en dat alles heeft hij daar.
  en als het zo een kwelling was om daar te zijn zou hij echt niet blijven.
  dus ja..

 2. Nou corona de schuld geven is nonsens.blijf niet aan hem hangen.je bent nog jong.waarom denk je dat je geen kind met hem hebt?god xiet dat het een ongezonde situatie is.denk aan jezelf kies voor jezelf dame.laat fie man voor der.hij is jou niet waard.stel je open voor een eerlijke en oprechte man dan zul je zien dat je helemaal niet bsn hem hebt gehouden.hij speelt gewoon met je.stop ermee.ji pijnigd jezelf gewoon.slapeloze nachten.hoofdpijn.denken als jij in een apart bed slaapt???vrouw leefffffff

 3. Nou bij deze is het duidelijk dat Anton van twee walletjes aan het snoepen is . Hij wilt gewoon 2 vrouwen er op na houden . Je bent nog jong om je zo voor een niets nut te laten gaan , er zal wel 1 goede heer , man,vriend op je pad af komen Anton is jouw niet waard . En het is jouw leven niet die van je familie jij lijd er onder dame . Geef Anton een goeie schop onder zijn kont met z’n hebben en houden en zeg vaarwel en begin een nieuwe chapter. Succes.

 4. Meis je hebt zelf de oplossing. “Ik ben bereid Anton te verlaten”. Het Is duidelijk dat Anton van 2 walletjes snoept en jij houdt het in stand. Jij houdt meer van deze man dan van jezelf. Als Anton echt van je hield zou hij zijn pik in zijn broek houden en geen kinderen verwekken bij die ander of hij had condooms moeten gebruiken. Deze man heeft totaal geen respect voor jou. Jou grootste angst is dat je je familie wil behoeden voor de schande want je schrijft dat je hen niet durf te zeggen dat Anton intussen nog 2 kinderen erbij heeft. Suriname is een groot land met een klein gemeenschap. Denk je nou echt dat je fam dat niet doorheeft. Ze houden zich van de domme en willen het uit jouw mond horen. Aan de andere kant vinden ze het misschien best dat Anton ze verwent met een pakketje snoep en eten in deze harde tijd en dat hij altijd voor de fam klaarstaat indien nodig. Hij strooit zand in jullie ogen. Hij weet dat jij en je fam. gevoelig is daarvoor en niet omheen kan. Als je fam. financieel daadkrachtig was zouden zij dit niet accepteren en zouden een stevig gesprek met jou hebben gevoerd en waarschijnlijk ook met hem om te vragen wat de bedoeling is en hoe verder. Kennelijk hadden ze jou ook een ultimatum gegeven voordat ze verdere actie zouden ondernemen.
  Wees blij dat je geen kinderen hebt met Anton. Dat maakt het een stuk makkelijker om de knoop door te hakken. Je zal de eerste periode door pijn en verdriet gaan. Maar na een tijdje zal je blij zijn dat je die stap hebt gezet. Want Anton houdt je zoet en voorkomt dat je je kan ontplooien met andere mensen. Zolang Anton in je leven is zal je altijd blind blijven voor personen die oprecht interesse in je vertonen. Wellicht is er een man die jou oprechte aandacht wilt geven en een toekomst met je wilt aangaan maar je ziet het niet omdat Anton in jouw schaduw staat. Je verdient een beter bestaan dan met Anton. Bovendien zullen zijn kinderen altijd op de eerste plaats komen en dit zorgt voor een relatieverstoring. Want die vrouw heeft met haar acties bewezen dat Anton voor altijd aan haar gebonden is zolang de kinderen de volwassenen leeftijd niet bereikt hebben. Je moet je afvragen of je in zo’n 3-hoeks relatie verwikkeld wilt zijn. Is hastikke vermoeiend. Niet doen. Je ben een jonge vrouw die oprechte liefde verdient met een serieuze man die haar alles is en voor haar door het vuur gaat. Je verdient een 1ste plaats in een relatie en neem geen genoegen met een 2de of 3de plek. En wees vooral een financieel onafhankelijke vrouw ook al heb je een nieuwe. relatie. Op die manier kan je je ouders/fam ondersteunen. Ze zullen trots op je zijn.
  Ik wens je heel veel kracht en neem een wijs besluit. So so lobi 😘👍🏽🤗

  1. M. B.

   Zelfde mening toegedaan als schrijver D.S.
   Nog iets.
   Waarom doorgaan met appen met de moeder v zijn kinderen. Ze hoeft iets maar 1 keer duidelijk te maken. Iets is maar 1 keer grappig. En als die man het toestaat dat ze dat met je doet, ben je gewoon niks voor die man. Wanneer je met HAAR man stopt, zal haar kleuterkarakter van treiteren ook langzaam maar zeker moeten stoppen.
   Het blijft zwaar als die man je 1e echte liefde is, maar als hij duidelijk maakt dat er geen enkele man mag komen in het huis van zijn kinderen, dan slaapt hij sowieso in 1 bed met zijn baby momma en ben jij de “lostu”.

   Iedereen is “needy”/ heeft iets hard nodig, maar niet overduidelijk maken door hem, ondanks jij of de familie werkt, steeds lekkers te laten brengen. Jij betaald het zo te zien met sex af. Volgens mij voel je dat ook aan in je diepste binnenste. Stress en kinderen maken gaan over het algemeen niet samen.

   Je bent blind voor de liefde van deze man dat je een andere NOOIT zal zien staan.

   Verbeter JOUW wereld/leven, begin bijzelf. Maak die stap naar jouw beter leven.

   Succes vrouw💪💪💪😉😉😘

Comments are closed.