Home Overleden

50-jarige basketballer Reggy Mettendaf is overleden – Suriname Nederland – foto’s en video

Onvoorstelbaar: Wederom een zeer triest bericht van overlijden.

Twee Bekende Surinamers zijn vandaag overleden. Eerder vandaag is Jerrel Vierklau overleden en nu is Reggy Mettendaf ook is heengegaan.

Reggy, de oud-basketballer van Yellow Birds, vierde 2 dagen geleden nog zijn 50ste verjaardag. Wat een groot verdriet. Bekijk het bericht voor de  gedeelde video, vele foto’s en condoleances. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen de totale basketbal gemeenschap, de Yellowbirds, familie en vrienden heel veel sterkte met dit verlies

Reggy Mettendaf

Is overleden

Met enorme verslagenheid vervullen wij deze droeve plicht. Niet zo lang terug heeft ons bericht bereikt dat Reggy Mettendaf, oud-basketballer van YELLOW BIRDS en diverse nationale selecties, zaterdag 24 oktober om 18:00 uur Nederlandse tijd is overleden. Reggy werd op 22 oktober nog 50 jaar. YELLOW BIRDS verliest in hem een waardige captain, een werker, een killer maar zeker ook goede vriend. Waka Bun Captain! You will be missed!

~ Terence Oosterwolde ~

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.