11 nieuwe besmetting in Suriname – Video zorgpersoneel teleurgesteld

Er zijn vandaag bijna 300 testen gedaan en daaruit zijn 11 nieuwe besmettingen gekomen. En we hebben op dit moment 41 zieken. 
Langzaam maar zeker gaat het de goede kant op met Suriname. En een groot deel hebben we te danken aan onze gezondheidsmedewerkers. Ze hebben maanden, dag in dag uit hun krachten gegeven aan onze covid-19 patiënten. En daarvoor moeten ze de waardering krijgen die ze verdienen.
[quads id=1]

Video – Het werkt namelijk demotiverend als deze gezondheidswerkers na lange uren te hebben gewerkt te horen krijgen dat ze geen recht hebben op de zogeheten covid-19 waardering. Het verplegend personeel is erg teleurgesteld en dat laten ze weten. Bekijk de video daarvan!

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk  onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

[quads id=1]

Zorgpersoneel

Gezondheidswerkers zijn erg teleurgesteld in de manier waarop de zogeheten Covid-19 waardering is toegedeeld. De gemaakte afspraken met de personeelsleden van het Sint Vincentius Ziekenhuis, het Diakonessenhuis en de Regionale gezondheidsdienst zijn niet nagekomen.
Het personeel geeft aan dat veel afdelingen niet zijn meegenomen in de waardering.
[quads id=1]
Volgends de bond en de leden heeft de minister van volksgezondheid besloten welke afdelingen in aanmerking komen voor de Covid-19 waardering. 

Video

Bekijk de video van ATV Suriname en geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

Bron: Covid-19 Suriname officiële website

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland