‘Maar’ 1 nieuwe besmetting in Suriname – Video 9 ministers besmet

In totaal zijn er nu 9 ministers besmet geraakt met het coronavirus in Suriname
Er zijn 75 testen gedaan en er is 1 nieuwe besmetting bijgekomen vandaag. En we hebben op dit moment maar 38 zieken. Dat gaat echt goed lieve mensen!
[quads id=1]

Video – Kijk en luister naar een gesprek met Ministers David Abiamofo van Natuurlijke Hulpbronnen. Hij is 1 van de 9 besmette ministers. Hij zit in thuis quarantaine. Vanwege de situatie vinden alle besprekingen nu virtueel plaats. De situatie van zijn besmette collega’s is stabiel! Hij vertelt erover in het video gesprek. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk  onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

[quads id=1]

9 ministers besmet

In totaal zijn er 9 ministers in Suriname positief getest op het coronavirus.
Minister David Abiamofo van Natuurlijke Hulpbronnen is daar 1 van. Tevens zijn er een aantal medewerkers besmet geraakt. Hij zit nu in thuis quarantaine. Net zoals zijn collega’s.

[quads id=1]

De gezondheidssituatie van alle besmette ministers is stabiel. Op dit moment vinden de vergaderingen, vanwege het aantal besmettingen onder de ministers, virtueel plaats.

Video – De regering heeft nog best wat werk te verzetten als het aankomt op het covid-19 virus. Minister David Abiamofo gaat in op de situatie in een gesprek met ATV Suriname Luister en bekijk de video.

[quads id=1]

Video

Bekijk de video van ATV Suriname en geef het door aan belanghebbenden

Bron: Covid-19 Suriname officiële website

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland