Video – Hoofd DNV Suriname Danielle Veira woedend na beschuldigingen uit Nederland

coronavirus Suriname

“Door deze beschuldigingen en leugens worden mensen zomaar in gevaar gebracht, waaronder mijn gezin.”

Een reactie van Hoofd DNV Danielle Veira uit Suriname op de recente beschuldigingen in een Nederlandse krant. Volgens het artikel zou Viera in nauw contact zijn met een crimineel/criminele organisatie.

[quads id=1]

Veira is geschrokken van de publicatie en geeft uitgebreid haar mening hierover. Luister naar de video en geef het door aan belanghebbenden zodat ze weten hoe de vork in de steel zit. Veira laat overigens weten dat ze het hier zeker niet bij gaat laten. Wat vinden jullie hier nou van?

[quads id=1]

Beschuldigingen vanuit Nederland

Het is een ernstige beschuldiging. Veira zegt dat ze nooit is geïnterviewd en dat ze nooit is gehoord, in geen enkele zaak. Ze vindt het heel erg frappant dat ze een stuk moet lezen over haar in de Nederlandse kranten. Ze noemt het smaad en laster. Ze zal hier zeker werk van maken.

HET BETREFT een ARTIKEL uit DE TELEGRAAF. U kunt erover lezen in Dagblad De West

Video

[quads id=1]

Bekijk de video met het interview op ABC online

Eerdere artikelen:

Franse ambassadeur Joly besmet met coronavirus in Suriname – Danielle Veira in quarantaine

Maaltie Sardjoe gaat Daniëlle Veira vervangen – Management team Suriname – video

Wie is Danielle Veira a.k.a. ‘Miss DOEWET’ uit Suriname – Video Tap A Bankstel

[quads id=1]

Scholen mogelijk langer dicht!! Live persconferentie met directeur Veira – en minister Ferrier -coronavirus Suriname – video

4 thoughts on “Video – Hoofd DNV Suriname Danielle Veira woedend na beschuldigingen uit Nederland

 1. Nederland is alt8jd een ka narco staat geweest!!! Door plundering en coca zijn ze rijk geworden..zijn e wreedste moordenaars geweest, d3 hrootste criminelen.wat voor ka willen ze van suriname en surinamers uitleggen!!!🤬🤬🤬

 2. Dat iemand stukken heeft met haar handtekening, wilt niet zeggen dat ze die personen persoonlijk kent. De beoordeling of iemand vrijstelling dient te krijgen ligt op een lager nivea. Ze dient haar medewerkers goed door te lichten want daar is de fout gemaakt. Het is jammer dat ambtenaren in Suriname hun politieke voorkeur laten prevaleren boven het belang van ons land. We worden door dit soort individuen steeds te kijk gezet.

 3. Mevrouw Veira heeft wel degelijk contact met nederlandse criminelen die zij onderdak en vrijwaringen geboden heeft in Suriname.

  De ontvoerders van Rodney Cairo hadden door Veira (hoofd DNV) ondertekende documenten bij zich waarbij zij toestemming hadden zich tijdens de lockdown zich op straat te mogen begeven.

  Daar geeft mevrouw Veira geen antwoord op, want zij is de rechterhand van DD Bouterse door wie zij in deze functie is aangesteld en nog steeds in deze positie werkzaam is en een gevaar is voor de democratie in de staat Suriname.

  Kortom mevrouw Veira is netzoals haar leider DD Bouterse een landverrader want doet alles wat zorgt voor de neergang en vernietiging van ons geliefd Suriname.

 4. Mevrouw Veira. 3 dingen:-
  Rodney Cairo Rodney Cairo Rodney Cairo.-
  1.U was eind verantwoordelijke bij de mislukte poging om Rodney -zoals hij zelf zegt- te ontvoeren en hem vervolgens te laten verdwijnen?-
  2. Is er toch een link tussen u en de buitenlandse criminelen?-
  3.Had u contact met deze criminelen?
  Indien dit waar is, bent u in groot gevaar‼️
  Strekte‼️

Comments are closed.