Man bekent moord op zijn 31-jarige vriendin Sarina – politie Suriname

sarina politie

Is dit de moordenaar van de 31-jarige Sarina Uhlenbeek uit Suriname?

De 58-jarige man die na de moord was gevlucht is opgespoord door de politie en aangehouden. Hij heeft inmiddels de moord bekend.

De man had eerder aangegeven dat hij zichzelf van kant zou maken. Dat heeft hij dus niet gedaan. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Good job KPS

Update: Verdachte Moord Uhlenbeek aangehouden. Een gemengd team van de politie bestaande uit leden van Recherche Regio Midden, het Regio Bijstand Team Midden(RBTM) en de Criminelen Inlichtingen Unit (CIU) heeft hedenmiddag vrijdag 23 oktober de 58-jarige verdachte Marius H. opgespoord en aangehouden.

sarina politie

Deze man wordt ervan verdachte zijn 31-jarige levenspartner Sarina Uhlenbeek van het leven te hebben beroofd op vrijdag 14 augustus van dit jaar. Deze voortvluchtige verdachte is aangehouden in een bosschage achter zijn woonadres in de Santopolderweg.

Marius H. heeft toegegeven dat hij Sarina Uhlenbeek om het leven heeft gebracht. Hij zal hoogstwaarschijnlijk door de politie in verzekering worden gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie.

Eerder politie bericht: De politie van Santoboma kreeg op vrijdagmiddag 14 augustus melding, dat een vrouw om het leven is gebracht.op haar woonadres in de Santopolderweg. Politieambtenaren gingen naar de woning en troffen daarin het ontzielde lichaam aan van de 31-jarige Sarina Uhlenbeek. Het lijk van mevrouw Uhlenbeek vertoonde een verwonding aan het hoofd.

Zij moet door haar 58-jarige partner M.H. om het leven zijn gebracht. Hij belde namelijk met een familielid en gaf door dat hij Uhlenbeek om het leven had gebracht. Hij vertelde ook waar in het huis haar lichaam lag en op welke manier hij haar om het leven gebracht had. Hij gaf aan dat hij zichzelf van kant zal maken. M.H. wordt opgespoord.

sarina politie sarina politie

8 thoughts on “Man bekent moord op zijn 31-jarige vriendin Sarina – politie Suriname

 1. Kijk mensen hoe j draai of keer ht s al gbeurt
  Beide mensn zijn fout gws
  Als ik ht zo mag zggn waren ze partners
  Wij surinamers beoordelen wat julli gehoort hbbn mt je verstopte oor en beoordelen wat julli gezn hbbn zondr een goede bril op
  Julli wtn nit wat er alleml gesplt hbbn dt ht zo ver gkmn s
  Laat alls voor god over hij zal ons beoordelen
  En nit de mens Bid en werk en zet de vertrouwen op god
  Hij zal de mens begleidn hoe hij ht wilt

 2. Wat ze dan ook was, dan wat, dat geeft niemand het recht om een ander het leven te ontnemen. Motjo mus fu deh, want na ding e pur ung na verlegenheid te ung no mang fin vrouw, of als jullie geen bevrediging kunnen vinden zoals jullie dat wensen. Als je niet gaat, ondervindt je geen gevolgen. Ga je wel,dan zijn de gevolgen voor degenen die de keus maken om bij de dames aan te kloppen voor het ledigen v.hun behoeften. Simpel.

 3. Wat ze ook was niemand heeft het recht een ander het leven te ontnemen en vooral niet een vieze ouwe kill die haar vader kon zijn.Een oudere man ziet een jongere vrouw als zijn bezit en dochter.
  Heel spijtig. En al was ze een oplichter,ze hield die mannen toch niet onder schot om alles gedaan te krijgen.

 4. Hoe kan iemand n godsnaam zoiets van iemand die s vermoord zeggen. La me je een ding zeggen. Vr my bestaat er geen motjo

 5. Dit is echt te triest voor woorden. Hoe kan zo een vieze kerel van 58, een dame die zijn dochter had kunnen zijn zo wreed vermoorden. Daarom lieve jonge dames!!!! Laat dit een grote leerles zijn. Laat geld en aardse goederen je leven niet beheersen. Heelveel sterkte toegewenst famillieleden

Comments are closed.