Felicitaties aan het jongste advocaten koppel van Suriname

koppel Suriname

Naast elke succesvolle vrouw staat een een liefdevolle man (en vice versa).

Helpen jullie ons mee met de felicitaties aan Ravi Birtantie en Sharoma Birtantie-Brispat. Ze zijn als echtpaar afgestudeerd aan de Anton de Kom Universiteit. Eerst werd Ravi beëdigd en nu zijn ze ALLEBEI beëdigd.

[quads id=1]

Ravi feliciteert zijn succesvolle vrouw. Bekijk het bericht voor meer informatie. We wensen het succesvolle koppel heel veel geluk en liefde toe. De felicitaties kun je plaatsen onder dit bericht.

[quads id=1]

Hierbij wil ik mijn wederhelft mr. Sharoma Birtantie-Brispat van harte feliciteren met haar beëdiging en toelating als advocaat bij het Hof van Justitie van Suriname.

Voor ons is het een bijzondere dag, 2014 zijn wij samen afgestudeerd als echtpaar van het Anton de Kom Universiteit daarna weer 2016/ 2017. En toen werd ik beëdigd tot advocaat en eindelijk vandaag jij.

Wij zijn dan jongste advocaten echtpaar in Suriname op dit moment.

~ Ravi Birtantie ~

[quads id=1]

koppel Suriname

[quads id=1]

7 thoughts on “Felicitaties aan het jongste advocaten koppel van Suriname

  1. Ravi Birtantie en Sharoma Birtantie-Brispat.
    Allereerst van harte gefeliciteerd 🙏🙏🙏
    Fantastisch dat jullie de jongste advocaten koppel zijn in Suriname 🙏🙏🙏🙏

    Ik hoop alleen niet, dat corruptie jullie gaan overdonderen en dat jullie je beroep in het bijzonder zonder angst gaan durven uitvoeren 🙏🙏🙏🙏

  2. Congratulations and heel veel success in jullie verdere loopbaan.Wees altijd eerlijk in wat jullie ondernemen zullen en laat Jezus Christus te alle tijden de stuurman van jullie leven zijn.Volg Zijn richtlijnen op de voet dan zal het jullie wel gaan.

  3. Type fout effe corrigeren. ….Heeeeel mooi echt wel.. Samen ondersteuning geven..

  4. Waaaaaaaaawwww heeeeel mooi echt waar. Mijn felicitaties aan RAVI.EN.SHAROMA. JEE WEL MOOI WAAR..GA ZO DOOR EN ELKAAR ONDE STEUNEN .

Comments are closed.