30-jarige autobestuurster zonder rijbewijs overleden – politie Suriname

Imelda Mac-Intosch politie Suriname

Hierbij het officiële politie bericht omtrent het overlijden van Imelda Mac-Intosch.

Het ongeluk heeft plaatsgevonden in het district Coronie. De 30 jarige Imelda zat zelf achter het stuur. Haar man en kinderen van 8 en 6 jaar waren ook in de auto. Zij zijn met pijnen naar het ziekenhuis vervoerd

[quads id=1]

Imelda is NIET in het bezit van een geldig rijbewijs. Haar man heeft dat wel.. Bekijk het officiële politie bericht voor meer informatie. Geef het door aan belanghebbenden. Sterkte familie.

[quads id=1]

Politie Suriname

30-jarige vrouw overleden na verkeersongeval. De 30-jarige autobestuurster Imelda Mac-Intosch heeft op woensdagmiddag 21 oktober, na een verkeersongeval op de Oost-West Verbinding, ter hoogte van kilometer 92,5 in het district Coronie het leven gelaten. Dat schreef politie Suriname zojuist in een officieel rapport.

Locatie Coronie

De politie van het bureau Friendship kreeg de melding van het verkeersongeval en ging ter plaatse voor onderzoek. Op de locatie trof de politie een personenauto over de kop in een trens aan. In dat voertuig werd de bestuurster Mac-Intosch, haar man en hun kinderen van 8 en 6 jaar aangetroffen. Mevrouw Mac- Intosch vertoonde geen teken van leven; terwijl de mede inzittenden klaagden over lichaamspijnen. Zijn zijn per ontboden ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

[quads id=1]

Over de kop

Uit het voorlopige politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat mevrouw Mac-Intosch kwam aangereden vanuit de richting van Nickerie gaande in de richting van Paramaribo. Het vermoeden bestaat dat zij de macht over de besturing van de auto verloor, waarbij die ettelijke keren over de kop sloeg en uiteindelijk in de trens langs de weg terecht kwam.

[quads id=1]

Geen rijbewijs

Een ingeschakelde arts stelde de dood van Imelda Mac-Intosch officieel vast. In opdracht van het Openbaar Ministerie is haar ontzielde lichaam, door de politie, aan de nabestaanden afgestaan. Mevrouw Mac- Intosch was niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Haar man is wel in het bezit van een rijbewijs. Het is vooralsnog niet duidelijk voor de politie waarom Mac-Intosch de auto bestuurde in plaats van haar man. Het zwaar beschadigde voertuig is door de politie ter herkeuring in beslag genomen.

[quads id=1]

Lees ook: Imelda Mac-Intosh is overleden na een tragisch verkeersongeval in Suriname – foto’s