“Koelieboi” eindelijk opgepakt – politie Suriname

politie Suriname

Een vrouw werd een jaar geleden beroofd door 2 mannen, vlak voor de poort van haar woning te Paramaribo. Daarbij hebben ze de vrouw na een strubbeling tegen de grond geduwd. 1 van de rovers werd aangehouden

[quads id=1]

De andere, Stephano meer bekend als “Koelieboi”, wist een jaar uit de handen van de politie te blijven. Ze hebben hem nu opgepakt. Good job DNV!! Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Zo zie je maar Misdaad loont echt niet!

[quads id=1]

Na een jaar

Diefstal verdachte na ongeveer een jaar in de kraag gevat. Stephano J. alias “Koelieboi” is in de eerste week van oktober door leden van de Dienst Nationale Veiligheid (DNV) aangehouden. Politie Suriname schreef dat. Deze verdachte werd geruime tijd opgespoord door de politie. Hij is vaker opgespoord op zijn woonadres maar wist steeds uit handen van de politie te blijven.

Tas met geld

Zijn kompaan is op 8 oktober 2019 aangehouden en is reeds veroordeeld. Die moet een gevangenisstraf van drie jaren uitzitten. Stephano en zijn kompaan hebben het afgelopen jaar in de Duisburglaan een tas met geld uit de auto van een vrouw gestolen. De aangeefster/benadeelde parkeerde haar voertuig voor de inrit van haar woning waarna zij uitstapte om haar poort open te maken. Haar tas met een geldbedrag was in het voertuig.

[quads id=1]

3 jaargevangenisstraf

Stephano en zijn kompaan zagen toen hun kans schoon om de tas met geld uit de auto weg te nemen. De vrouw zag wat er gebeurde en wilde deze dieven beletten om weg te gaan met haar tas. Zij werd echter op de grond gestoten waarna de criminelen de vlucht namen. Kort na hun daad gelukte het de politie van het bureau Flora om de kompaan van Stephano aan te houden en die zit momenteel een gevangenisstraf uit van 3 jaren.

[quads id=1]

Stephano is na zijn aanhouding overgedragen aan de politie van het bureau Flora. Hij is na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.