9283 nieuwe besmettingen in Nederland – KLM krijgt toestemming voor extra vlucht naar Suriname – video

vliegtuig Suriname Nederland KLM SLM

Ondertussen in Nederland: 9283 nieuwe besmettingen. Voor het eerst meer dan 9000 positieve testen binnen 24 uur!

Terwijl de KLM gisteren aankondigde dat ze toestemmingen hebben gekregen van Suriname voor 2 extra vluchten,  groeit het aantal besmettingen in Nederland ongekend snel.

[quads id=1]

Het was eigenlijk de bedoeling dat de cijfers na de strengere maatregelen nu wel een dalende lijn zouden vertonen maar dat is helaas (nog) niet zo. Als het niet beter gaat dan zullen de maatregelen nog strenger worden. (video) In Suriname gaat het juist wel de goede kant op. ‘Is het wel verantwoord om mensen uit Nederland binnen te laten?’ Men maakt zich zorgen dat passagiers uit Nederland de ziekte ‘meenemen’. Is het nu tijd om het luchtruim te sluiten?

[quads id=1]

KLM Suriname

Het volgende bericht publiceerde de KLM gisteren via socoal media: KLM Schema update! KLM heeft toestemming gekregen van de Surinaamse overheid om twee extra vluchten en wel op 26 Oktober 2020 op de route tussen Amsterdam en Paramaribo te vliegen en op 27 Oktober van Paramaribo naar Amsterdam.

Wilt u afreizen op 26 oktober met vlucht KL 0713 naar PARAMARIBO, dan kunt u hiervoor een verzoek indienen bij de Surinaamse autoriteiten, via het e-mail adres [email protected]. Als u een positieve reactie heeft ontvangen, kunt u deze mailen naar [email protected] voor het boeken van uw ticket.

[quads id=1]

9283 nieuwe besmettingen in Nederland

Voor het eerst zijn er meer dan 9000 positieve coronatests gemeld door het RIVM. Het totaal aantal opgenomen covid patiënten is in de afgelopen 24 uur gestegen tot 2003, zestig meer dan een dag eerder. Daarvan liggen er 463 op de intensive care. Het aantal sterfgevallen steeg met 46. Gisteren werden er 59 sterfgevallen gemeld. Let op: Het wordt soms iets later doorgegeven.

RIVM Nederland

[quads id=1]

Rotterdam-Rijnmond vestigde een nieuw record. De veiligheidsregio registreerde 1295 positieve tests.  Amsterdam-Amstelland noteerde 944 gevallen, Haaglanden 903 en Utrecht 887. Allemaal records.

Sinds het begin van de uitbraak zijn meer dan 262.000 mensen in Nederland positief getest.

Je kunt hier de live blog van het Algemeen Dagblad bekijken

Video

Minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) is bereid “nog verder” te gaan als de huidige coronamaatregelen geen effect hebben.

[quads id=1]

One thought on “9283 nieuwe besmettingen in Nederland – KLM krijgt toestemming voor extra vlucht naar Suriname – video

  1. Hoe is het mogelijk dat KLM toch toestemming krijgt om naar Suriname te vliegen? Gaat het om vracht transport, repatrianten of normaal personenverkeer dus voor iedereen? Ik neem aan dat dit alleen voor essentiële doeleinden mogelijk is????? En zo niet, dan vind ik beide overheden zeer onverantwoordelijk.

Comments are closed.