Vrouw kapt vrouw in Suriname met ‘geleende’ houwer

vrouwen Suriname

Waar zijn die vrouwen mee bezig?

Een vrouw is vorige week goed gewond geraakt nadat een andere vrouw haar vreselijk heeft toegetakeld met een houwer. De vrouwen hebben al een tijdje ruzie en toen ze elkaar toevallig tegen kwamen ‘leende’ 1 van de vrouwen een houwer uit een winkel

[quads id=1]

Daar kapte ze het slachtoffer mee. P.s. De vrouwen zijn niet van hier, beiden zijn Suriname binnen gekomen via de Franse kant. Lees het bericht voor meer informatie. Zijn ze hiervoor naar Suriname gekomen? Nee toch?

Vrouw in Suriname

[quads id=1]

vrouwen Suriname

Vrouw kapt vrouw in Suriname. Een vrouw heeft eerder deze maand een andere vrouw op wrede wijze gekapt te Albina. De vrouw liep kapverwondingen op aan haar boven arm en moest medische behandeld worden. Ze kreeg maar liefs 13 hechtingen. Dat schrijft Times Suriname.

Ze komen uit Frans Guyana

[quads id=1]

Beide vrouwen zijn woonachtig te Frans-Guyana, ze zijn vanuit daar naar Suriname gekomen. De dames kenden elkaar ook. Ze hebben al langer dan een jaar ruzie met elkaar. Toen de verdachte de andere vrouw zag, leende ze snel een houwer uit een winkel

Ze is opgesloten

Ze viel de vrouw aan en begonnen te kappen. De politie werd erbij gehaald, toen ze aankwamen was de andere vrouw al weg. Gevlucht. Gelukkig wist de politie haar te achterhalen. Ze is opgesloten.

[quads id=1]

3 thoughts on “Vrouw kapt vrouw in Suriname met ‘geleende’ houwer

Comments are closed.