Video – Radeloze mevrouw uit Suriname zoekt hulp

mevrouw huis uit

Help, ik moet mijn huis uit! Waar moet ik heen?

Helpen jullie mee met het delen van de oproep van mevrouw Hesson. Ze zit in nood. Woningnood! Ze moet haar huis uit en heeft geen idee waar ze naartoe moet. Ze heeft jarenlang gehuurd en het is onmogelijk om voor hetzelfde bedrag iets anders te vinden.

[quads id=1]

Ze is een ambtenaar en het geld dat maandelijks binnenkomt is veel te weinig. Natuurlijk wil ze wel verder bouwen, maar dat lukt niet. Ze heeft wel een partner, maar zij moet bijna alles alleen doen. Wat nu?

[quads id=1]

Video – Ze is naar de media gestapt om haar verhaal te vertellen. Ze wil namelijk de hoogste personen in het land bereiken. Ze vindt het belangrijk dat de beleidsmakers weten hoe zwaar bepaalde gezinnen in Suriname het hebben. Bekijk de video van mevrouw. Geef het bericht door aan een ieder, wellicht kan het inderdaad de juiste mensen bereiken.

Ze moet het huis uit

Mevrouw Hesson Mohamed doet een oproep op de president en VP. Ze heeft jaren gewoond in een huurhuis en ze moet nu eruit. Ze weet niet waar ze naartoe moet. Ze heeft moeite om haar huis op te zetten vandaar dat ze dringend hulp en advies nodig heeft vanuit de gemeenschap.

[quads id=1]

mevrouw huis uit

Je mag ook bellen

Luister naar de video van mevrouw Hesson Mohamed. Geef het door aan een ieder. wellicht kan het de juiste personen bereiken die haar willen helpen. Mevrouw is ook te bereiken op het nummer +597 7624360

Video

Bekijk de video van TBN Prime Alert met het verhaal van mevrouw

[quads id=1]

Lees ook:

Over de hartverscheurende situatie van een vader uit Suriname en zijn 3 minderjarige zoontjes (video’s)

Rachel heeft zoontje met kanker en moet van schoonmoeder het huis uit – 1 voor 12 Suriname (video)

[quads id=1]

Broer uit Nederland sloopt woning in Suriname om huurders te verwijderen (video)

‘Niemand heeft mij omgekocht’- Video – Pakittow reageert op roddels

‘Mijn ex heeft mijn auto in de fik gestoken’ – video van Michelle uit Paramaribo

Video – Help mijn schoonzoon, Vishaal Boedhoe uit Suriname, is vermist