Foto’s – Voorverpakte goederen met onjuist gewicht ontdekt – supermarkt Suriname

supermarkt Suriname

Opgelet, dit kan jou ook overkomen tijdens het winkelen:

Je denkt dat je een kilo suiker koopt, maar dan blijkt er minder in te zitten. En hetzelfde geldt voor uien en aardappelen. Er zijn wederom controle werkzaamheden uitgevoerd bij diverse supermarkten in Suriname

[quads id=1]

Dit keer ressort Nickerie Suriname. Producten die niet goed waren zijn uit de schappen gehaald. Good job. Weg ermee!! Bekijk de foto’s om te zien wat ze nog meer zijn tegengekomen. Geef door aan belanghebbenden. Dit is toch oplichting? Of doet de winkelier het niet met opzet? Misschien moeten we voortaan zelf met een weegschaaltje lopen?

[quads id=1]

Controle op winkelzaken voortgezet

De afdeling Milieu en Gezondheidsdienst MGD bijgestaan door de Economische Controle Dienst ECD en de Bestuursdienst Wageningen hebben controle werkzaamheden uitgevoerd bij diverse winkelzaken in dat ressort.

Over datum

[quads id=1]

Bij die werkzaamheden zijn een aantal producten, waarvan de houdbaarheid reeds lang verstreken zijn, van de schappen gehaald. Ook diepvries producten die niet meer goed zijn voor consumptie hebben de samenwerkende diensten in beslag genomen. Dat schrijft BIC Nickerie

Juiste gewicht

Tijdens de controle is ook gebleken dat voorverpakte goederen zoals uien, aardappelen en zelfs suiker niet de juiste gewicht van een kilogram hebben. Terstond moesten deze producten opnieuw gewogen worden en nu op de juiste gewicht van een pond of kilogram.

[quads id=1]

De controle werkzaamheden op winkelzaken en ook eethuizen in de diverse ressorten van Nickerie wordt verder voortgezet.

Foto’s

Bekijk de foto’s die gedeeld zijn door BIC Nickerie op Facebook

[quads id=1]