11 nieuwe besmettingen in Suriname – Video Dokter Del Prado over onze kinderen

“De mond neusbedekking kan er alleen af wanneer de afstand van 1,5 meter behouden wordt.” “Kinderen kunnen ziektes naar huis brengen dus we moeten de mensen thuis wel beschermen”. Dat zegt Dokter Del Prado uit Suriname die WEL achter het besluit van de ministeries staat.
[quads id=1]
P.s. Er is nooit een kind doodgegaan vanwege een mond/neusbedekking
11 nieuwe besmettingen zijn er vandaag bijgekomen. De teller met het aantal positieve gevallen staat nu op 57. Het lijkt er inderdaad op dat de daling toeneemt. En dat komt door jullie. Lieve mensen, laten we het zo houden, jij en ik kunnen daarvoor zorgen. 
[quads id=1]
 
Video –  Hoewel het ministerie meerdere keren heeft aangegeven dat hun besluit, om de mond/neusbedekking voor kinderen onder 12 jaar niet meer te verplichten, wel overwogen is, zij er toch heel wat ouders bezorgd. Is het wel verantwoord om onze kinderen zonder mond/neus bedekking naar school te sturen? Dokter Ruben Del Prado geeft antwoord hierop. Bekijk de  video en geef het door aan alle ouders, leerkrachten en kinderen. 

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk  onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

Dokter Ruben Del Prado is NIET verbonden aan het ministerie van Volksgezondheid. Hij geeft wel adviezen aan een ieder die ernaar wil luisteren. Vandaag in Mmanten Taki vertelt hij over het besluite van het ministerie van Onderwijs en Volksgezondheid. De twee ministeries hebben besloten dat het dragen van een mond/neus bedekking op school niet meer verplicht is voor kinderen onder de 12 jaar.

[quads id=1]

De dokter zegt dat hij weet dat het een goede beslissing is. En dat baseert hij op basis van wetenschap. Hij gaat in op een aantal vragen die hij hierover krijgt vanuit de samenleving. Is mijn kind veilig? Ben ik als leerkracht veilig?

Video

Bekijk een nieuw aflevering van MMANTEN TAKI van de STVS Suriname In gesprek met dokter Ruben del Prado

[quads id=1]

Bron: Covid-19 Suriname officiële website

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland