Zoon ex-minister Samsoedien krijgt 1,5 jaar gevangenisstraf – video’s

minister Suriname

Het ging niet zo best met zijn privé leven en de sfeer op het werk was ook niet leuk. Het leven van de zoon van de ex-minister was onzeker na al die beschuldigingen. Maar de rechter heeft nu een uitspraak gedaan

[quads id=1]

Riaaz is nu officieel veroordeeld. Hij is veroordeeld tot een celstraf van 1,5 jaar. Betekent dit dat hij werkelijk het meisje van 10 jaar zonder toestemming van haar ouders heeft meegenomen en aangeraakt? Is de straf dan wel voldoende? De strafeis was namelijk hoger. Bekijk het bericht en de eerdere video’s voor meer informatie. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Lees ook: Leven van Riaaz, zoon ex-minister van Suriname, in problemen geraakt -video’s

Zoon van ex-minister

Riaaz K, de zoon van onze ex-minister Roline Samsoedien, werd ervan verdacht een meisje van 10 jaar intiem misbruikt te hebben. Ze zeggen dat hij het meisje had meegenomen, zonder toestemming van haar ouders, met de bedeling om verkeerde handelingen met het kind te plegen.

[quads id=1]

minister Suriname
Foto’s binnengekomen via Facebook

Er zijn verschillende verklaringen afgelegd door getuigen. Een winkelier verklaarde dat hij Riaaz inderdaad alleen met het meisje in de auto heeft gezien. Ook de moeder van het meisje, haar zusje en stiefvader (video) hebben een verklaring afgelegd. De verklaringen kwamen met elkaar overeen.

[quads id=1]

3 jaar

Kantonrechter Maureen Dayala veroordeelde hem tot een gevangenisstraf van 1,5 jaar! Minder dan de strafeis. Die was 3 jaar plus een geldboete van SRD 20.000.

Bekijk de eerdere berichten en video’s omtrent de zaak

Bekijk en lees ook:

[quads id=1]

Vader van 10-jarige uit Suriname vertelt in intieme details wat verdachte met zijn dochter zou hebben gedaan (video)

Leven van Riaaz, zoon ex-minister van Suriname, in problemen geraakt -video’s

Meisje van 10 jaar mogelijk niet het enige ‘slachtoffer’ – zoon van ex-minister Suriname nu officieel verdacht

Zoon ex- minister Samsoedien is vrijgelaten – Suriname