Nog ‘maar’ 66 active cases in Suriname – Video natuurgenezer Ramon Mac Nack

Maar 3 nieuwe besmettingen zijn er vandaag bijgekomen. En in totaal hebben we nu nog maar 66 zieken in Suriname. Dat is fantastisch. Good job!!
 
Video – Wie kent hem niet? Natuurgenezer Ramon Mac Nack. Hij was 1 van de mensen die niet achter het gebruik van mondkapjes bij kinderen stond. Hij is blij: Het ministerie heeft namelijk aangekondigd dat het gebruik van een mondkapje voor kinderen onder de 12 jaar niet meer verplicht is.
[quads id=1]
 
Maar de vraag is nu? Zijn de kinderen nu wel veilig? En kunnen de kinderen elkaar onderling dan niet besmetten? P.s. Zijn zoon gaat WEL met head sheild mask naar school. Hij vertelt erover in de video. Ook heeft hij het over zijn populaire Agroenkan kruidenthee.
 
Zojuist zijn alle andere nieuwe cijfers omtrent het coronavirus in Suriname bekend gemaakt. U kunt ze bekijken in het bericht. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk  onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

[quads id=1]

Vandaag praten we in Mmanten Taki van de STVS Suriname met Natuurgenezer Ramon Mac Nack. Hij  was 1 van de mensen die niet achter het gebruik van mondkapjes bij kinderen stond. Hij gaf meerdere keren aan dat het niet goed was en heeft vaker gevraagd of dit niet anders kon.

Op Facebook

Hij heeft op 1 oktober, de eerste schooldag, in zijn live programma op Facebook aangegeven dat hij het absoluut niet ermee eens was dat zijn zoon een mondkapje op moest. Uiteindelijk hebben de ministeries van onderwijs en gezondheid aangekondigd dat het gebruik van een mondkapje voor kinderen onder de 12 jaar niet meer verplicht is.

[quads id=1]

Agroenkan kruidenthee

Maar de vraag is nu? Zijn de kinderen nu wel veilig. En kunnen de kinderen elkaar onderling dan niet besmetten? Meneer Mac Nack stuurt zijn kind wel met een head shield mask naar school. Luister naar wat hij erover vertelt.

Hij vertelt ook over zijn populaire #agroenkan kruidenthee.

Video

Bekijk een nieuw aflevering Mmanten Taki van de STVS. Dit keer in gesprek met Natuurgenezer Ramon Mac Nack

[quads id=1]

Bron: Covid-19 Suriname officiële website

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland