Bordo ‘Mony Hond’ in het ziekenhuis te Paramaribo

Bordo feestje Suriname vakantie Paramaribo Nederland

Dat was wel even schrikken.

Mony Hond ‘The Caribbean Golden Boi’ Bordo, oftewel Joël Martinus publiceerde een foto van hem in het ziekenhuis in Suriname. Hij ligt op een bed in de EHBO en hij heeft allemaal slangetjes aan zijn lijf.

Maar we moeten niet schrikken zegt hij. Het gaat goed. Bekijk het bericht voor meer informatie. Stress? Hij was onlangs druk bezig met het uitdelen van gratis pakketten en binnen de ABOP zijn er ook wat onenigheden ontstaan. Beterschap Joël, en neem even een stapje terug. Helpen jullie ons met de beterschapswensen? Die kun je plaatsen onder dit bericht.

Het volgende schreef hij op zijn Facebook pagina:
navond allemaal ik ben even voor een behadeling in EHBO opgenomen alles gaat nu weer de goeie kant op.God is groot en ik wil alvast de verpleegkundigen bedanken ze hebben mij heel goed behandeld en ook de arts en verder wil ik de DNA voorzitter Marinus Bee ook bedanken voor zijn moeite want alles verloop tot nu toe goed.❤️❤️❤️🙏🙏

Starnieuws schreef het volgende:

Stress

Martinus zegt door stress op de Spoedeisende Hulp te zijn beland zondag. Hij had last van hoge bloeddruk en maagpijn. Maandag is hij weer ontslagen en moet het rustig aan doen. Brunswijk heeft hem zondag gebeld in het ziekenhuis en aangegeven dat alles weer in orde komt. “Ik was nooit eerder in het ziekenhuis beland en had nooit last van ziekten. Maar ik heb sinds mijn schorsing veel stress opgelopen. Ik had het volk beloofd dat het beter zou gaan met het land. Ik heb niets kunnen doen door de straf die ik heb gehad”, zegt Marinus.

Nog nooit meegemaakt

“Toen ik mij niet goed voelde, kon ik zelfs niet rijden. De buren hebben mij naar de dokter gebracht. Dit heb ik nog nooit meegemaakt”, herhaalt Martinus een paar keer. Hij heeft partijtopper tevens Assembleevoorzitter Marinus Bee gebeld onderweg, die de arts heeft ingeschakeld. Toen Brunswijk hoorde dat zijn partijgenoot ziek was, heeft hij hem gebeld. “Ik had twee maanden zijn stem niet meer gehoord. Maar hij weet wat mijn waarde is in de partij, ook al hitsen sommigen hem op tegen mij”, merkt Martinus op.

bordo ziekenhuis

bordo ziekenhuis

22 thoughts on “Bordo ‘Mony Hond’ in het ziekenhuis te Paramaribo

  1. BETERSCHAP BIGI WANG.. IK WEET HOE JE JE VOELT MAAR NEEM HET RUSTIG ALLES KOMT GOED . JE DOET HET GOED IN DE SAMEN LEVING . BIG UP EN BETERSCHAP..

Comments are closed.