Inspecteur van politie Dennis Kolf overleden in Suriname – video

dennis kolf

Een droevig bericht van overlijden. Inspecteur Dennis Kolf is er niet meer.

Hij is 56 jaar geworden. een bekend gezicht in de samenleving van Suriname. Inspecteur Kolf was namelijk vaker op de Surinaamse televisie te zien. Hij presenteerde politie voorlichtingsfilmpjes voor de jeugd.

[quads id=1]

De minister Kenneth Amoksi is erg geschrokken van zijn dood. Bekijk en luister naar de video. Bekijk het bericht om een mooie condoleance over hem te lezen. Wij van FamilieNieuws wensen zijn familieleden, collega’s, matties en overige nabestaanden heel veel sterkte toe. Wilt u ook u medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

De volgende prachtige condoleance van Clifton Braam kwamen we tegen op social media

Jaren geleden mocht ik als Hoofd omroep bij de SRS samen met agent Dennis Kolf vd afdeling Jeugdzaken werken aan de samenstelling van een nieuw jongeren informatief programma vd Politie via SRS…het werd een succes…wekelijks verzorgde hij dan het programma afwisselend met andere collega’s….het succes maakte dat er later ook een TV Jeugd Info begon…Er ontstond behalve een goede werkrelatie ook een goede vriendschap en vaker konden we een beroep op elkaar doen voor van alles en nog wat…

[quads id=1]

Vorige week zag ik hem nog op de TV en dacht, “daarom zie ik je niet, je bent GPK van Saramacca”….en vandaag hoor je dat hij er niet meer is…je beseft dan weer dat alles in één oogwenk voorbij kan zijn….sterkte familieleden,collega’s,vrienden en ook alle jongeren die met Inspek Dennis Kolf hebben gewerkt…
Waka bun Inspek🙏🏼

~ Clifton Braam ~

[quads id=1]

Luister naar een video de minister van Justitie en Politie

[quads id=1]

dennis kolf

11 thoughts on “Inspecteur van politie Dennis Kolf overleden in Suriname – video

 1. Dennis was een geliefde, respectvolle schoonzoon, zwager, broer, oom grootoom. We zullen hem heel erg missen in de familie Nurse, vlieggans waar hij zijn liefdes leven begon met wijlen de moeder van zijn oudste dochter.
  Er is geen slecht woord over hem te praten. Hij is altijd een rechtvaardige schoonzoon gebleven.

  Nu ben je bij oudeliefde. Taki ing odi

  Rustzacht😭😭😭😭😭🙏🙏🙏🙏 wiesa mankeri joe

 2. Dennis Kolf was mijn lichting genoot en collega wapenbroeder.
  Ik wens de samenleving en de familie heel veel sterkte toe met het verscheiden van hun dierbare.

  Waka bung mi brada 🕇

 3. Sterkte aan de familie en de Surinaamse gemeenschap.
  Waka bung mi mati.
  Namens je oude schoolvriend,
  Stephen Heinze

 4. Gecondoleerd en heel veel sterkte aan de familie!!!
  Sribi switi mi owru skoro mati!!!

 5. Gecondoleerd en sterkte. Met dit smartelijk verlies !!!
  Waka bun mie matie !!!😇😇😇

Comments are closed.