Help aub mee – Mijn zus Marina is ernstig ziek (Nederland) – foto’s

Marina van der Kruijs Nederland

Hallo FamilieNieuws. Ik heb een vraag. Ik ben heel verdrietig en radeloos. Kunnen jullie mijn verhaal delen met een ieder. Het gaat namelijk over mijn zus. Ze is heel erg ziek. Ze is een jonge moeder van 39 jaar.

[quads id=1]

We zien dat jullie ook een groot netwerk hebben in Nederland en we vragen jullie vriendelijk om ons verhaal ook met jullie volgers te delen. We hebben namelijk dringend hulp nodig anders loopt het verkeerd af met mijn zus.

Lees het verhaal en de noodkreet over Marina. Een moeder van 3 prachtige kinderen. Geef het door aan een ieder (in Nederland). Wellicht komt het bij iemand terecht die de familie wil ondersteunen. Samen zijn we sterk. Alle kleine beetjes helpen.

[quads id=1]

Help Marina, help mij

HELP!
Zorg dat Marina, de zieke moeder uit Nederland, kan blijven en help haar naar een beter leven! Lees hier het verhaal van Marina, haar ziekte en de mogelijkheden om een bijdrage te leveren. geef et door aan een ieder (in Nederland)

Mijn naam is Marina van der Kruijs, 39 jaar, woonachtig in Hoofddorp en getrouwd met een ontzettende lieve man en moeder van drie geweldige kinderen 4, 8 en 15 jaar oud. Helaas kan ik niet de echtgenote of moeder zijn die ik graag had willen zijn.

Ik ben ziek

[quads id=1]

Ik lijd aan een zeldzame bindweefselaandoening hEDS oftewel het Ehlers Danlos Syndroom. Dit is een aandoening waarbij mijn bindweefsel van slechte kwaliteit is, waardoor gewrichten en organen niet goed ondersteund worden. Als gevolg hiervan ben ik ernstig ziek. Het bindweefsel in mijn nek is van zeer slechte kwaliteit waardoor mijn nekwervels instabiel zijn en ik hierdoor bij bepaalde bewegingen hersenstamcompressie heb. Eigenlijk komt het er op neer dat mijn nek het gewicht van mijn hoofd niet meer kan dragen. Deze aandoening wordt CCI/AAI genoemd. Hierdoor komen de zenuwbanen, bloedvaten en de hersenstam in verdrukking met het uitvallen van vitale functies tot gevolg en leef ik dagelijks met zeer veel pijn, verlies ik regelmatig het bewustzijn en ben ik de hele dag uitgeput. Dit alles zorgt voor een zeer verminderde kwaliteit van leven.

Ik heb dringend een operatie nodig.

Bij hersenstamcompressie kunnen diverse lichamelijke functies beschadigen of uitvallen wat een direct levensgevaar betekent. Er is momenteel maar 1 arts in heel Europa die deze aandoening opereert i.c.m. met hEDS. Deze neurochirurg zit in Barcelona. In Nederland is er (nog) onvoldoende kennis en wordt de operatie niet uitgevoerd. Daarnaast vergoeden de Nederlandse zorgverzekeraars de behandeling niet omdat de operatie niet op de zorglijst staat.

[quads id=1]

Meer dan 100.000 euro

Ik kan mijn leven kopen, maar ik kan dit niet zelf en daarvoor heb ik uw hulp hard nodig! Het bedrag wat nodig is komt uit op €105.000,- . Dit is voor de operatie, het verblijf ter plaatse van +/- een maand in Barcelona en andere bijkomende zaken. Er wordt momenteel nog onderzoek gedaan naar een onderliggende aandoening (Tethered Cord Syndrome).

Deze actie is een noodkreet en ik vraag u dringend om hulp zodat ik moeder kan blijven van mijn 3 prachtige kinderen. Wilt u ook meehelpen?

Nederlandse media

Diverse media waaronder lokale radiostations & dag- en huis aan huis bladen hebben een mooi artikel over mij geschreven. Waaronder het;

[quads id=1]

Wil je ook een bijdrage leveren en doneren? Kik op deze link: Doneer hier

Op dit moment is er al € 56.989. We zijn ontzettend dankbaar hiervoor. Hopelijk komen we dichter bij ons doel met jullie steun

Je kunt al mijn updates en acties bijhouden op Facebook. Graag delen met een een ieder. We zijn radeloos
[quads id=1]