Video – Help, mijn schoonmoeder is ernstig ziek – medische zorg Suriname

schoondochter schoonmoeder Suriname

Dit is verschrikkelijk: De beelden zeggen genoeg: Mevrouw is heel ernstig ziek. Binnen 3 maanden tijd is haar situatie zo erg verslechterd.

Als je kijkt naar mevrouw Ramcharan dan begrijp je meteen dat er iets goed mis is met haar gezondheid. Ze hebben kanker bij haar ontdekt. In haar kaak

[quads id=1]

De ziekte zorgt voor ernstige zwellingen in een deel van haar gezicht. 1 van haar ogen is nu helemaal gesloten. Maar ook bij haar mond is alles opgezet. Eten kan straks helemaal niet meer. Het gezwel blijft maar groeien.

Schoondochter

Schoondochter Shama heeft de media opgezocht om het verhaal over haar ernstig zieke schoonmoeder te vertellen. Ze zijn radeloos. Ze hebben het gevoel dat ze niet op de juiste manier geholpen worden  en dat ze niet de juiste aandacht krijgen van de artsen. Mevrouw heeft pijn! Ze moeten zoveel betalen, financieel is het ook zwaar.

[quads id=1]

Ze doet een beroep op de artsen in Suriname om de situatie van haar schoonmoeder aub nogmaals te bekijken. Ze smeekt de medici. Er moet echt iets gedaan worden.  En snel. Bekijk de video en luister naar het trieste verhaal.

Persoonlijk bereiken

schoondochter schoonmoeder Suriname

Geef het bericht en de video door aan een ieder wellicht kan het de juiste personen bereiken zodat mevrouw toch de zorg kan krijgen waarnaar ze verlangt.

[quads id=1]

Wellicht kan ze ook opgenomen worden in het ziekenhuis. De familie krijgt te horen dat er geen plaats is. Let op de beelden kunnen een beetje emotioneel overkomen. Houdt u daar rekening me. Wilt u haar persoonlijk bereiken en uw bijdrage leveren, op welke manier dan ook? Dat mag ook.

Video

Bekijk hier het verhaal van mevrouw Shama samen met haar schoonmoeder Sabitrie Ramcharan uit Suriname. Let op de beelden kunnen een beetje emotioneel overkomen. Houdt u daar rekening mee.

[quads id=1]

Bekijk hier de video van TBN Prime Alert. Geef het door aan belanghebbenden:

Lees ook de gerelateerde berichten hieronder:

[quads id=1]

Wanhopige familie van overleden Shaquille Pigot wil de waarheid weten (video’s) – verkeer Paramaribo

Problemen bij de Esther Stichting Paramaribo – personeel dreigt werk neer te leggen (video’s)

Hartverscheurende video over een vader uit Suriname en zijn 3 minderjarige zoontjes (video)

Bron: TBN Prime Alert

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland