Video – 8 mannen opgepakt na roof juwelier te Paramaribo – politie Suriname

juwelierszaak Paramaribo

Chamiel, Rivaldo, Elton, Ramon, Maikel, Jerwien, Cyrill en Dino zijn door de politie in Suriname aangehouden na de gewelddadige roof op een bekende juwelier in Paramaribo. Velen hebben de video beelden daarvan kunnen zien (zie video)

[quads id=1]

Bekijk het officiële bericht van de politie om te lezen wat er precies is gebeurd. Kijk ook (nogmaals) naar de video van de wrede roofpartij. Good job KPS!!

[quads id=1]

Acht verdachten in roofovervalzaak Gomperstraat aangehouden. Een gemengd team van de politie bestaande uit leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo(RBTP), Kapitale Delicten(KD, het Arrestatie Team(A-Team) en Recherche Paramaribo hebben in de afgelopen week vanaf maandag 12 oktober tot en met zaterdag 17 oktober acht verdachten aangehouden ter zake onder andere deelneming aan een criminele organisatie, diefstal door middel van geweldpleging en medeplichtigheid aan diefstal door middel van geweldpleging.

[quads id=1]

Vier mannen hebben op zondag 04 oktober een roofoverval gepleegd in de juwelierszaak, gevestigd nabij de kruising van de Gompert- en Jamaludinstraat. Zij hebben een groot aantal gouden sieraden uit de etalagekasten weggenomen, nadat zij het glas van de kasten kapot hadden geslagen. De criminelen vluchtten vervolgens weg in een personenauto.

[quads id=1]

juwelierszaak Paramaribo

De acht verdachten die zijn aangehouden zijn: Chamiel, W. (53), Rivaldo, M.(21), Elton, S.(20), Ramon, D.(45), Maikel de J.(30), Jerwien, K.(34), Cyrill O.(36) en Dino, P.(34).

[quads id=1]

Het voertuig waarmee de daders het strafbaar feit hebben gepleegd is achterhaald en in beslag genomen alsook een deel van de gestolen sieraden. De afdeling Kapitale Delicten onderzoekt deze strafzaak.

Bekijk de video:

Een juwelierszaak aan de Jamaludinstraat is zondag om 12.15u door een aantal personen overvallen. Een klant en de verkopers werden onder schot gehouden. De etalage kasten werden kapot geslagen en een grote tas met sieraden werd gevuld. ( De waarheid op Facebook)

Lees ook: Klant beroofd van SRD 20.000 tijdens gewapende overval juwelier Paramaribo – video