Romano.. Wat heb je met Myrtle gedaan? – politie Suriname (video’s)

Romano K…

Deze naam hoorden we al vanaf de eerste dag dat de 32-jarige moeder als vermist werd opgegeven. Het gaat om haar ex vriend. Haar zus gaf al eerder in de media aan dat ze het vermoeden had dat deze man haar zusje had meegenomen. Nee, ze wist het zeker!

Een paar dagen na de verdwijning is de politie al naar zijn huis geweest, maar ze hebben zijn deur toen niet opengebroken. De politie laat nu zelf weten dat ze hem hebben aangehouden op verdenking van moord. Zou het anders zijn afgelopen als hij meteen was aangehouden? Bekijk het bericht van de politie. Geef het door aan een ieder!

Vermoedelijke moordverdachte

Vermoedelijke moordverdachte in zaak Bons aangehouden door RBTP. Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo hebben op zaterdagmorgen 17 oktober de 46-jarige verdachte Romano K. aangehouden voor de levensberoving van de 32-jarige Myrtle Bons.

Romano

Romano K. is na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek in deze strafzaak.

Bons vermist

Eerdere berichten en video’s

Bekijk de video’s van de zus en daaronder de eerdere berichten over de vermissing:

De video van de aanhouding:

Video – Mijn zusje, Miertje, is vermoord en zonder kleren achtergelaten

Lichaam 32 moeder Myrtle Bons levenloos aangetroffen – politie Suriname

Vermissing 32-jarige MYRTLE BONS “MIERTJE” – politie Suriname – foto’s en video

Video – Mijn zusje wordt vermoedelijk vastgehouden door haar ex in Suriname. foto’s

Onze Kimayra Blijd (miertje) uit Suriname is vermist