15 nieuwe besmettingen in Suriname – Video’s besmettingen na grankrutu te Pusugrunu

pusugrunu Suriname

Van de bijna 300 testen zijn er ‘maar’ 15 nieuwe besmetting gemeld. Zojuist zijn alle andere nieuwe cijfers omtrent het coronavirus in Suriname bekend gemaakt. U kunt ze bekijken in het bericht. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

Video – Een zorgwekkende situatie: De grankrutu te Pusungrunu blijkt een ‘superspreader’ event. Er zijn mensen (minister), die daar aanwezig waren, positief getest. De verwachting is dat er meer mensen besmet zijn. Bij deze een oproep aan de gemeenschap en in het bijzonder aan de mensen die daar aanwezig waren: Als je verschijnselen hebt, al is het maar 1, meldt je aan. Luister naar de uitgebreide informatie en de oproep van Dokter VanDijk van de Medische Zending. Geef het door aan iedereen zodat ze op de hoogte zijn.

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk  onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

[quads id=1]

Pusugrunu cluster

Helaas is er bericht binnengekomen van het BOG dat er positieve gevallen bekend zijn van mensen die geweest waren op de festiviteiten te Pusugrunu. De pusugrunu-cluser, onder deze noemer gaat de Medische Zending te werk bij het indammen van de plaatselijke Covid-19 uitbraak in het dorp aan de boven Saramacca. Het is belangrijks dat deze nieuwe cluster goed wordt aangepakt.

[quads id=1]

Het is zorgwekkend.

De grankrutu te pusungrunu blijkt een ‘superspreader events

Een delegatie onder leiding van president Chandrikapersad Santokhi heeft in het weekend van 9-10 oktober 2020 een bezoek gebracht aan Pusugrunu in het district Sipaliwini Suriname. Te Pusugrunu werd een gran krutu gehouden. Het gebied is door de medische zending op ‘on-alert’ gezet.

Oproep

[quads id=1]

De mensen worden opgeroepen om bij verschijnselen direct contact te maken en zich aan te melden voor zorg. Het as enorm druk en niet alle regels zijn in acht gehouden. De verwachting is dat er van de grote groep mensen die daar aanwezig was op 10 oktober, meer mensen zullen zijn met verschijnselen en dus meer mensen positief zullen zijn. Bij deze een oproep aan de gemeenschap en in het bijzonder aan de mensen die daar aanwezig waren: Als je verschijnselen hebt, al is het maar 1, meldt je aan.

Video

Bekijk de nieuwe video van het covid-19 journaal hierover. Luister heel goed naar de oproep van dokter Maureen Wijngaarde – VanDijk.
[quads id=1]

Bekijk meerdere video’s van de gehouden grankrutu te Pusungrunu

[quads id=1]

Bron: Covid-19 Suriname officiële website

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland